Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Temat: grupy mini bossów

Użytkownik Avatar bxp

Pomysł grupy mini bossów

fajnie by było gdyby niektóre mini bossy występowały by w grupach np. 4x chrabąszcz faraona(gdzieś koło oasis); 3x wściekły banita(po pokonaniu cherszta banitów można by z nimi walczyć co 24h). to by urozmaiciło trochę grę. co o tym myślicie?

El Fortuno
    Konto usunięte
    lepiej słudzy faraona , można by coś takiego wprowadzić było by trudniej niż teraz a teraz jest bardzo trudno z mini bosami tak jak z wampirzyca teraz

Użytkownik Avatar bxp
    ale takie mini bossy mogły by być słabsze jak normalne pojedyńcze tylko by ich było kilka.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Nawet ciekawe by było, gdyby miniboss odradzał się losowo w grupach od 1 do 4. 1 pokonał by każdy samodzielnie, 2 z dobrym eq, a 3 i 4 już z potrzebą wezwania sos

Użytkownik Avatar Chaos
    Ja mam lepszy pomysł, mini bossy w towarzystwie potworków np:

Żółw+ 2 syreny, albo wampirzyca +2 wampiry.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Darko
    Konto usunięte
    też o tym myślałem, tak więc na tak

benerit
    Konto usunięte
    kiedyś tak bedzie... ale poziom trudności nalezy podnosić powoli... jak na razie problemem jest już brak 100% normalizacji. W przypadku współpracujących grup bossów zacznie się lament.

Darko
    Konto usunięte
    duchy gothar uuu - tak jakoś mi do głowy wpadły, oo.. albo hydra (jedna główna głowa i 2 boczne)

dobra, a na poważnie.. miło by było raz na jakiś czas z bossami sprawiającymi kłopot nawet graczom powyżej bariery poziomowej, nie koniecznie muszą ze sobą 'współpracować', mogą się natomiast traktować jak powietrze atakując realnego wroga

benerit
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Darko Zobacz post
    nie koniecznie muszą ze sobą 'współpracować', mogą się natomiast traktować jak powietrze atakując realnego wroga
    Etam... wyobraźcie sobie boss wojownik, boss mag i trzeci leczący i im pomagający A jeśli zostanie zaatakowany - pozostała dwójka wali mocnymi zdolnościami

Użytkownik Avatar Jaskier
    Ja mysle, ze dodanie takiej grupki mini bossow to dobry pomysl, mozna cos na podobienstwo tarantul zrobic, tylko mocniejsze, ale to w przyszlosci

wyobraźcie sobie boss wojownik, boss mag i trzeci leczący i im pomagający
    To w tej chwili nie jest możliwe.

https://forum.mfo3.pl/showthread.php...u%C5%BCynowych

Na tego typu sprytne bossy grupowe trzeba jeszcze poczekać.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia