Zobacz wyniki ankiety: Czy te zmiany Wielkanocne były potrzebne?

Głosujących
69. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

7 10.14%
  • Nie

62 89.86%
Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 92

Temat: Nowe zmiany jajka i zająca

Użytkownik Avatar JeGGeRr
    Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    zajęczek to jeszcze, ale co wam jajco zawiniło
    a dlaczego globalowi eventowemu daje się mechanikę minibossa? mi się do tej pory wydawało że dosłownie każdy global czy to eventowy czy normalny działa inaczej "oryginalnie" że tak to ujmę a tu mamy klops XD. Jak zwykle wszystko na szybko i wychodzi co wychodzi , nie ma się co dziwić jak tu zawsze upek w godzinach prawie północ bo tak?, pomysły testerów aż dziwne swoją drogą że żaden się nie wypowiadał który dokładał swoje 3 groszę to tego , a nie czekaj jednak tak nie wiem serio czy nie można było czegoś wymyślić nowego tylko powtarzalne rzeczy i zrobione na szybko, zając ok już słyszałem parę razy że na 100 byłbym poza skalą ale to nie znaczy żeby robić takie coś xD inaczej tego nazwać się nie da po prostu
    Ostatnio edytowane przez JeGGeRr ; 17-04-2025 o 10:01

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    znaczy zajączek ok skoro problemem był status, bo został sznyt zajączkowy (duży błąd testerów, że nikt tego nie testował i wyszło za mocne na pierwszy dzień eventu), ale ciekawi mnie jaki był problem/powód na zrobienie z jajka monkensteina XD już pomijając totalny brak oryginalności w projekcie, to co było nie tak z jajkiem, że trzeba je było reworkować? + widać, że zostało to zrobione na bardzo szybko, a zmiany mają być dla 100lvla+, więc po co to zostało wrzucone już, zamaist zrobić na za rok, a dobrze?

Użytkownik
    Największym teraz problemem jest wbijanie low lv do jajka i ciągle dedy.

Użytkownik Avatar damianxp
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Największym teraz problemem jest wbijanie low lv do jajka i ciągle dedy.
    Tak ma być, jak na każdym evencie, nie może być tak, że low lvl nie sabotuje tobie wbiciem na jajku tak jak w przypadku pozostałych eventów, dlatego zostało to słusznie zmienione.
    Nadal zapominasz że kłamiesz

Cytat Napisał damianxp Zobacz post
    Tak ma być, jak na każdym evencie, nie może być tak, że low lvl nie sabotuje tobie wbiciem na jajku tak jak w przypadku pozostałych eventów, dlatego zostało to słusznie zmienione.
    No dokładnie, przecież ta gra polega na sabotowaniu wszystkich globali xD
    Już nawet nie mówię o spamowaniu zdolkami na tym pseudo monko jajku bo luck chyba wybitnie wysoki musi być żeby Ci nie wchodziło przy 75%, zresztą dodali na szybko wyszło jak wyszło ludzie i tak biją więc czemu zmieniać

Użytkownik
    Dla mnie zmiana potrzebna, a to że testerzy nie nadają się do niczego innego jak do teleportowania kurczaków to nie wina Tomiego.
    Admin przygotowuję gierkę do scythe, a to że coś się łagodnie nazywając "zepsuło" i nie podoba się graczom, no cóż od testowania czy wszystko jest ok są testerzy i jak zawsze dali doooopy, co nie jest jakimś wielkim zaskoczeniem.
    Tomi przez nieograniczone zaufanie do was niejednokrotnie najadł się wstydu i zniszczył "opinię społeczności" na której tak bardzo mu zależy.

Największym paradoksem jest to, że z całej waszej "śmietanki" jedyną osobą która moim zdaniem spełniła by oczekiwania graczy na stanowisku testera jest Duduś i jako jedyny nim nie jest.
    Ostatnio edytowane przez Andrzej Drzewo ; 17-04-2025 o 23:07

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Nieograniczone zaufanie xd?
    Tak, polega to na tym że, mój fan pisze bzdury do Tomiego, a Tomi nawet tego nie weryfikuję. Potem Tomi najada się wstydu a ludzie mają beke lub pretensje, wszystko zależy od tego co mu nagadał.
    ---------------------------
    Bartłomieju - testerka to miejsce dla dzieci którzy nie mają co robić w życiu. Ja już od dawna nie jestem dzieckiem, a mój syn nawet nie myśli o graniu w tą żenade,
    a co dopiero o niewolniczej pracy za darmo, więc odpada :P

Użytkownik Avatar damianxp
    Ja słyszałem, że na testowym się akurat długo nie siedzi , zamiast cisnąć po ludziach na forum czy discordzie, akurat w tym czasie byś coś przetestował.
    Nadal zapominasz że kłamiesz

Cytat Napisał Andrzej Drzewo Zobacz post
    Tak, polega to na tym że, mój fan pisze bzdury do Tomiego, a Tomi nawet tego nie weryfikuję. Potem Tomi najada się wstydu a ludzie mają beke lub pretensje, wszystko zależy od tego co mu nagadał.
    troche inaczej to wspominam
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    czyli sugerujesz ze te wszystkie zmiany jak np. global z aktualnego eventu był/były sprawdzane przez Tomiego i to jego sprawka że jest taka sytuacja jaka jest?

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Andrzej Drzewo Zobacz post
    czyli sugerujesz ze te wszystkie zmiany jak np. global z aktualnego eventu był/były sprawdzane przez Tomiego i to jego sprawka że jest taka sytuacja jaka jest?
    Ciekawostka - Wszystkie zmiany wchodzące na live muszą zaakceptowane przez Tomiego bo tylko on ma możliwość ich wprowadzenia.
    Nie wiem czy on sam weryfikuje np. trudność przeciwników. Zapewne nie, gdyż ma rzeczy do zrobienia, których nikt poza nim nie zrobi. Nie zmienia to faktu, że (prawie) żadna zmiana bez jego wiedzy wejść nie może. Nie wiem gdzie tu jakiekolwiek zaskoczenie.

Zbanowany
    Tomi musi zacząć grać w swoją własną grę chyba

Użytkownik Avatar Harriours
    zmiana zajaczka mnie nie interesuje, bo jest to nudny unikat jak kazdy, ale to ze jajko zostalo zmienione z najlepszej mechaniki i unikalnosci na monka v2, to zenada. wezcie to z powrotem zmiencie, z gory dzieki

Użytkownik Avatar Toshiro
    Ta cała zmiana, a raczej kilka zmian w grze to jest naprawdę wielkie "xD".

Hejtu by dało się ominąć gdyby była możliwość wyboru przed walką (gdzie ma się zrespić Króliczek unikatowy) zmiana profilu.
    Przez to może byśmy nie musieli naprawiać cały czas EQ + nie ma kowala w mapie eventowej, gg.
    Natomiast jajko i inne rzeczy to XD taki Monkenstein V2 z tego co widzę, gratuluję "oryginalności".

Ngl, ale te zmiany są po prostu nieprzemyślane do końca. Owszem rozumiem powód dlaczego, ale odnoszę wrażenie, że to było mało przetestowane lub na od...
    Welcome to my world.

Czyli tyle zaufania do testerów ma żeby wrzucać coś bez "testowania" wcześniejszego xD, raczej idzie się domyślić że bez Jego zgody nic nie wleci, chyba że bug no ale czy może ktokolwiek wyjaśnić co autorzy owego reworka jajca mieli na myśli czy jak zwykle coś wchodzi bo tak i se radź

PS. Wesołych ^^

Uprawnienia