siemanko
po co tak własciwie w dungeonie walentynkowym eq trzeba za kazdymm razem zakładac i czemu sie samo sciąga?
przecież to tylko irytuje i nie wnosi nic więcej do gierki
usuncie to pls zeby sie nie sciągało
dziekuje
zostawic jak jest
niech sie nie sciąga pls
siemanko
po co tak własciwie w dungeonie walentynkowym eq trzeba za kazdymm razem zakładac i czemu sie samo sciąga?
przecież to tylko irytuje i nie wnosi nic więcej do gierki
usuncie to pls zeby sie nie sciągało
dziekuje
Z powodu limitu mikstur na instancji plecak przełącza się na "eventowy", a więc gracz korzysta z kopii swoich gemów i ekwipunku, przez co na każde wejście trzeba je ustawiać na nowo. Nie jest to zrobione celowo by uprzykrzyć życie graczom, po prostu taka specyfika silnika.
Przez ten problem to jeden z najgłupszych eventów w grze. Dawno sobie go odpuściłem. Najpierw chcesz coś zmieniać pod event, a później masz śmietnik w profilach poza eventem. Podziękował, wolę tłuc żółwika.
Ja żadnych problemów z profilami nie mam bo wszystko robie na jednym (tak da sie niesamowite). Event jest spoko bo nie trzeba biegać za potworami tak jak na każdym innym i wszystko jest w jednym miejscu
Takie posty możecie pisać przed eventem chociaż i tak pewnie nic nie dadzą ale próbować możecie![]()
Ostatnio edytowane przez Amaski ; 13-02-2025 o 19:05
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.
Siedzicie na gierce po x godzin dziennie i placzecie o 10s waszego marnie spożytkowanego czasu? Czekamy na opinie experta. Kamilo co sądzisz?
Mi to obojetnie da sie przyzwyczaic.