Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 19 z 19

Temat: Road to LVL 80

Użytkownik
    Cytat Napisał Hipio Zobacz post
    Załącznik 20370

Akurat jak odsprzedawałem stare eq zaopatrzyłem się w umiejki lecz teraz głównie mi brakuje gemów plus 2 poza tym raczej wszystko juz jest. Teraz planuje zebrać eq na 70 i tak od 70 do 80 przetrwać na tym eq zeby juz na 80 skończyć expić zrobić ważne contenty z devos i kończyć content z nordii. A potem będę uczestniczył w PVP eventach
    Gemy V2 są problematyczne bo mega drogie, a samemu expic od 1 gwiazdki to kilka Miechów nabijania. Do kg i tak nie potrzebujesz gemów. A żeby cokolwiek znaczyć pvp to eq +6 to conajmniej. Ale już jest tyle lat po upku że i tak większość ma eq +7/8 te kilka punktów zrobi ogromną różnicę. Że swojej strony radzę robić dzienne i grindowac żetony na nowe miasto, a z pvp to pouczyć się mechanik na kg i dopiero w scythe zacząć na poważnie. Scythe w 2025 to już nie długo

Użytkownik
    Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    Gemy V2 są problematyczne bo mega drogie, a samemu expic od 1 gwiazdki to kilka Miechów nabijania. Do kg i tak nie potrzebujesz gemów. A żeby cokolwiek znaczyć pvp to eq +6 to conajmniej. Ale już jest tyle lat po upku że i tak większość ma eq +7/8 te kilka punktów zrobi ogromną różnicę. Że swojej strony radzę robić dzienne i grindowac żetony na nowe miasto, a z pvp to pouczyć się mechanik na kg i dopiero w scythe zacząć na poważnie. Scythe w 2025 to już nie długo
    ja do stycznia planuje wbić własnie 80 lvl scapować sobie zrobić głowny do sche i przygotować sobie set na pierwsze walki na sytche

- - - - - - - - - -

Wbiłem juz 80 LVL teraz potrzebuje dobrego EQ na bossy, gemy ogarnę sobie przy okazji z kimś a takto tylko tego potrzebuje

Użytkownik
    Zadam pytanie jakie umiejętności są must have na woju 80 lvl co i jak. (ostatnie pytanie i zamyka temat)

Użytkownik
    Cytat Napisał Hipio Zobacz post
    Zadam pytanie jakie umiejętności są must have na woju 80 lvl co i jak. (ostatnie pytanie i zamyka temat)
    -leczenie 3/4
    -klątwa krwi
    -karakol

-doładowanie
    -normalizacja
    -magiczne uderzerzenie
    -psioniczny atak
    -ożywienie
    -poświęcenie

-uzdrowienie
    -mega leczenie 3
    -mega mana/spid
    -bryza
    -drenaż
    -przeczekanie
    - podwójny drenaż

-precyzja
    -pewny cios
    Pogrubione masz must have. Nie pogrubione to must have ale tylko w określonych przypadkach. Jak coś możesz mieć problem z bossami bez dobrego eq ponieważ poszła masa nerfów co dało relatywnego buffa wszystkim bossom z nordii i azard. Już nie wspominając o zwiększonym koszcie mp normalizacji

Uprawnienia