Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Temat: Road to LVL 80

Użytkownik

Pytanie Road to LVL 80

Witam, mam aktualnie lvl 65. Jak mogłbym bardzo szybko wbić lvl 80 bo bardzo chciałbym dojść do contentu PvP oraz mieć mozliwość wchodzenia juz w nowy content jak wyjdzie Sytche.

Expiąc

Użytkownik
    no ale gdzie co i jak. Bo wiedza mi się kończy że powinnem expić na syrenach. Poradnik jest do 75 lvla a pożniej jak rozdać żeby być juz gotowy pod inny content?

Moderator Avatar YourShadow
    Przede wszystkim nabij lód i pokonaj Niebieskiego Smoka jak najwcześniej będziesz w stanie. Później znajdź ekipę do codziennego bicia Nixxly, poza tym bij minibossy, najlepiej dropiące eq defowe, bo jeśli zależy Ci na PvP to złoto będzie potrzebne.

Użytkownik
    ja głownie króla góry chciałbym robić

Użytkownik Avatar Eresmel
    Jeśli nie chcesz się zupełnie zajmować questami itd to zrób antymaga, nabij lód i dostań się na 2x lodowe szlamy, potem jak już ogarniesz sobie lepszy skrypt/eq/taktyke to na 3x szlamy i tak do 80...
    This is a certified hood classic

Użytkownik
    Cytat Napisał Eresmel Zobacz post
    Jeśli nie chcesz się zupełnie zajmować questami itd to zrób antymaga, nabij lód i dostań się na 2x lodowe szlamy, potem jak już ogarniesz sobie lepszy skrypt/eq/taktyke to na 3x szlamy i tak do 80...
    Po zabiciu smoka i ostrzy masz dostęp do szarych arimanów, tam możesz kontynuować exp od 70 poziomu na 2/3x
    My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.

Użytkownik Avatar Golden Fish
    Cytat Napisał Apollyon Zobacz post
    Po zabiciu smoka i ostrzy masz dostęp do szarych arimanów, tam możesz kontynuować exp od 70 poziomu na 2/3x
    odeslij mi prezenty

Użytkownik
    Cytat Napisał Eresmel Zobacz post
    no ogolnie ostatnio mam problem z skryptem na expienie bo czasami postać mi pada mobkach 2x a co dopiero na 3x

Użytkownik Avatar proskiler
    Cytat Napisał Hipio Zobacz post
    no ogolnie ostatnio mam problem z skryptem na expienie bo czasami postać mi pada mobkach 2x a co dopiero na 3x
    Generalnie to autostatusy są ważne przy 2x czek->podwójny dren i dobijanie, przy 3x możesz używać mega drena, ale to raczej spoko na 80 ze zbroją zorzy, więc na niższych lvlach zostaje taktyka jak na 2x. Fajną opcją dla woja jest autostatus pomyślność + szczęśliwy cios - na jednego mobka dajesz czeka, drugiego ubijasz dwoma szczęśliwymi i się wyrabiasz zanim pierwszemu zejdzie czek.
    Ostatnio edytowane przez proskiler ; 25-12-2024 o 00:48

Użytkownik
    Aktualnie ubiłem Niebieskiego Smoka i stoję przed Lodowymi Ostrzami. Mam pytanie może ktoś z forum kojarzy kogoś kto posiada na sprzedanie gemy 2. Pocztą pantoflową dowiedziałem się ze nie jaki Terror posiada gemy a nie powiem niebieskiego trudno mi się ubijało bo nie posiadałem plus 2 teraz tez będzie trudno bo widzę ze Lodowe Ostrza mają dużą szybkość. Samo EQ sądzę ze wytrzyma do 75 lvla jezeli nie spotkam jakiegoś mocniejszego bossa

Użytkownik
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...-poziomy-71-75

https://forum.mfo3.pl/showthread.php...-poziomy-76-80

Poradniki są w poczekalni. Lodowe ostrza ja pokonałem, będąc standardowym graczem "pod fabułę" i rozdając staty zgodnie z poradnikami na 68 lvl bez gemów 2 i bez eq z plusami. Jedynie miecz na +25

Użytkownik
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...-poziomy-71-75

https://forum.mfo3.pl/showthread.php...-poziomy-76-80

Poradniki są w poczekalni. Lodowe ostrza ja pokonałem, będąc standardowym graczem "pod fabułę" i rozdając staty zgodnie z poradnikami na 68 lvl bez gemów 2 i bez eq z plusami. Jedynie miecz na +25
    Dzisiaj ubiłem lodowe i wbiłem sobie 68 lvl zastanawia jedno słyszałem ze poradnik który robisz jest bardziej pod włocznię niż pod mieczyk czy to prawda bo pewna osoba z forum zarzuciła że po ostrzach sobie nie zresetować statów aby móc grać sobie w stronę woja z mieczem. W sumie ja prywatnie lubiłem grać z rękawić lub miecza bo miecz dużo bije a rękawice zawsze były pewne ale mało zadawały.

Użytkownik
    Cytat Napisał Hipio Zobacz post
    Dzisiaj ubiłem lodowe i wbiłem sobie 68 lvl zastanawia jedno słyszałem ze poradnik który robisz jest bardziej pod włocznię niż pod mieczyk czy to prawda bo pewna osoba z forum zarzuciła że po ostrzach sobie nie zresetować statów aby móc grać sobie w stronę woja z mieczem. W sumie ja prywatnie lubiłem grać z rękawić lub miecza bo miecz dużo bije a rękawice zawsze były pewne ale mało zadawały.
    Jako największy męczennik zadań dziennych. Polecam w celu szybszego expienia wykonywać zadania dzienne. Za zadania 7/14/21/28 mozesz dostać różne przydatne zdolki/gemy/eq. Co prawda ze zdolek to mała szansa że dostaniesz akurat jakąś fajną przydatną do pvp bo takie to chyba tylko testerom dropią. Ale bastion czy karakol jakiś mega tragiczny też nie jest jak nie masz tych zdolek.

Użytkownik
    Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    Jako największy męczennik zadań dziennych. Polecam w celu szybszego expienia wykonywać zadania dzienne. Za zadania 7/14/21/28 mozesz dostać różne przydatne zdolki/gemy/eq. Co prawda ze zdolek to mała szansa że dostaniesz akurat jakąś fajną przydatną do pvp bo takie to chyba tylko testerom dropią. Ale bastion czy karakol jakiś mega tragiczny też nie jest jak nie masz tych zdolek.
    Nazwa:  obraz_2024-12-28_170229818.png
Wyświetleń: 17
Rozmiar:  42.7 KB

Akurat jak odsprzedawałem stare eq zaopatrzyłem się w umiejki lecz teraz głównie mi brakuje gemów plus 2 poza tym raczej wszystko juz jest. Teraz planuje zebrać eq na 70 i tak od 70 do 80 przetrwać na tym eq zeby juz na 80 skończyć expić zrobić ważne contenty z devos i kończyć content z nordii. A potem będę uczestniczył w PVP eventach

Uprawnienia