Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 23 z 23

Temat: Gra bez expienia

Użytkownik Avatar Lethal
    Mi wywalenie całego limitu eny zajmuje 3-5 godzin
    Psy z Arkadii szczekają a karawana jedzie dalej

Użytkownik Avatar hurzysta
    Cytat Napisał Lethal Zobacz post
    Nigdzie nie wspomniałem o limicie energii, mówię tutaj o przeciętnym graczu który ma limit 400-500 energii, a to że masz maksymalny, to już nie mój problem ;p
    Lewackie wycie - znakomicie

Użytkownik
    Cytat Napisał Lethal Zobacz post

Ta jasne, idę o zakład ze w życiu nie miałeś zapełnionego limity eny.

Użytkownik Avatar Lucy Gray
    Cytat Napisał hurzysta Zobacz post
    Nigdzie nie wspomniałem o limicie energii, mówię tutaj o przeciętnym graczu który ma limit 400-500 energii, a to że masz maksymalny, to już nie mój problem ;p
    Nie mając maksymalnego limitu eny w skali tygodnia/miesiąca dysponujesz taką samą ilością energii i z mniejszym limitem zbicie jej zajmie Ci nawet dłużej. Przykładowo Lethal: Limit eny 9999, zbija 4h raz w miesiącu
    Hurzysta: limit eny 400 zbija ene codziennie w 5 minut + dojście na expowisko 5 minut, w skalii miesiąca wychodzi 5h.
    Ja mam limit eny 2k i expie około pół godziny raz w tygodniu w przypadku klasycznego expowiska.

Co do propozycji widzialne eventowce to największe g*wno jakie admin mógł wymyślić.
    https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD

niezłe mmo z 30-50 graczy na liczniku

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał hurzysta Zobacz post
    Nie wiem jak ty expisz, ale mi 15 minut zajmuje wywalenie 200 energii na gremlinach, co nie jest jakąś ogromną ilością i raczej każdy ma 15-30 minut czasu dziennie by spalić energię na 1 lub 2 postaciach, w dodatku od 24 grudnia masz gremliny 2x, a po evencie istnieje coś takiego jak "gemy aktywności" i "częstotliwość walk".
    No ale czego można się spodziewać po kimś kto gra w gierkę mmorpg i narzeka na expienie XD
    nie wiem po co to piszesz, po to dalem ten zakres czasowy ze expienie w gemach aktywnosci zajmuje wlasnie okolo 2 minut, eventowe nie wiem bo nigdy nie liczylem, po prostu zalozylem ze moze zajac po 30 (i mam tu na mysli np event wakacyjny na ktorym nie masz limitu 200 potworow)
    dlatego zakladam ze tyle czasu moze zaoszczedzic mniej wiecej expienie na bocie, czy warto? watpie, normalnie oszczedzasz maksymalnie kilka minut a ryzykujesz bana, a na evencie nie ma niewidocznych i to utrudnia sprawe, chyba ze zrobisz jakiegos fajnego ktory wie gdzie klikac zamiast chodzic w kolko
    w obydwu przypadkach nie uwazam zeby dawal on jakakolwiek przewage, a zatem argument ze expienie na bocie istnieje i dlatego eventy powinny miec widoczne potwory do mnie nie przemawia (a taki sie pojawial)
    tak czy inaczej to nie ma nic wspolnego z tematem, ale i tak nie ma on sensu, stad moja wczesniejsza ironia
    mam nadzieje ze wszystko jasne
    ::::​)

Zbanowany
    Cytat Napisał Heller Fortune Zobacz post
    niezłe mmo z 30-50 graczy na liczniku
    Niezłe jednocyfrowe IQ. Od kiedy ilość graczy ma znaczenie w kontekście gatunku gry?

Użytkownik Avatar Lucy Gray
    Cytat Napisał Azekar Zobacz post
    Niezłe jednocyfrowe IQ. Od kiedy ilość graczy ma znaczenie w kontekście gatunku gry?
    MMO czyli Massively Multiplayer Online jest to gatunek gier, do których należy MMORPG. Kategorią MMO określamy gry komputerowe rozgrywane przez wielu graczy w czasie rzeczywistym za pośrednictwem internetu
    https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD

Uprawnienia