Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
13. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

5 38.46%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

1 7.69%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

0 0%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

7 53.85%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: [P4] Nieznajomość słowa globalny

Użytkownik Avatar Harriours

[P4] Nieznajomość słowa globalny

Wygląda na to, że ktoś wywiesił tu petycję z prośbą o wprowadzenie akceptacji pomocy w walkach z minibossami globalnymi.

Czy osoby odpowiedzialne za te ankiety wiedzą co to jest miniboss globalny? Nie wiem kto wpadł na ten genialny pomysł stworzenia tego, ale jest to chory żart. Wytłumaczcie mi jaki sens będzie miał global, jeżeli to wejdzie? Bardziej od tej propozycji nie rozumiem ludzi, którzy zagłosowali na tak XD. Mam nadzieję, że błąd ten zostanie szybko naprawiony i ankieta zniknie z gry, a jak już wejdzie, to zmieńcie kategorię globale na mini-bossy. Nie pozdrawiam.

Użytkownik
    Zróbmy wszystkie tak samo wymienialne jak Amaterasu, zabijasz 4 dziennie i koniec ^^

A nie przepraszam, odwołuje - nawet Garud możesz zabić więcej jeśli bijesz z kimś kto ma więcej niż jedną postać, także global Amaterasu jest słabiej wymienialny niż Garuda, żółw czy jakikolwiek inny mini!

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Ale te ankiety zawsze były trollowe, więc masz nawet pewność, że nie wejdzie nic takiego. Za rok proponuję ankiete "Czy chciałbyś, żeby Scythe wyszło w niedzielę"

Użytkownik Avatar DawidXD
    Cytat Napisał Harriours Zobacz post
    Wygląda na to, że ktoś wywiesił tu petycję z prośbą o wprowadzenie akceptacji pomocy w walkach z minibossami globalnymi.

Czy osoby odpowiedzialne za te ankiety wiedzą co to jest miniboss globalny? Nie wiem kto wpadł na ten genialny pomysł stworzenia tego, ale jest to chory żart. Wytłumaczcie mi jaki sens będzie miał global, jeżeli to wejdzie? Bardziej od tej propozycji nie rozumiem ludzi, którzy zagłosowali na tak XD. Mam nadzieję, że błąd ten zostanie szybko naprawiony i ankieta zniknie z gry, a jak już wejdzie, to zmieńcie kategorię globale na mini-bossy. Nie pozdrawiam.

Ty ten post serio napisałeś? Nigdy ankiet na tym evencie nie widziałeś? Ile razy były? Któraś kiedykolwiek została wprowadzona? No nie xD Twórcy robią sobie ankiety dla beki i zawsze się znajdzie ktoś kto to bierze na serio.
    Miłego dnia

Użytkownik Avatar Harriours
    Cytat Napisał DawidXD Zobacz post
    Ty ten post serio napisałeś? Nigdy ankiet na tym evencie nie widziałeś? Ile razy były? Któraś kiedykolwiek została wprowadzona? No nie xD Twórcy robią sobie ankiety dla beki i zawsze się znajdzie ktoś kto to bierze na serio.
    XD! To niezłe żarty. Dowcip, żart, kawał – krótka forma humorystyczna, służąca rozśmieszeniu słuchacza. Najczęstszą formą rozpowszechniania dowcipu jest przekaz słowny. Dowcipy można spotkać na wielu stronach internetowych, w prasie, w specjalnych rubrykach.
    Czy te ankiety Ciebie bawią? Jak tak to zmień humor, bo jest co najmniej slaby. Nie pozdrawiam!

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Nie widziałeś nigdy komentarzy testerów w grupowej rozmowie na discordzie?
    No generalnie to jest humor wysoki, tak bym to ujął
    Ostatnio edytowane przez Stara Gwardia ; 02-12-2024 o 19:40

Użytkownik Avatar DawidXD
    Cytat Napisał Harriours Zobacz post
    XD! To niezłe żarty. Dowcip, żart, kawał – krótka forma humorystyczna, służąca rozśmieszeniu słuchacza. Najczęstszą formą rozpowszechniania dowcipu jest przekaz słowny. Dowcipy można spotkać na wielu stronach internetowych, w prasie, w specjalnych rubrykach.
    Czy te ankiety Ciebie bawią? Jak tak to zmień humor, bo jest co najmniej slaby. Nie pozdrawiam!
    To złóż propozycję żeby te ankiety serio coś dawały
    Miłego dnia

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Według mnie to nie jest błąd gry

Uprawnienia