Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 56

Temat: Słowo Roku MFO - I Edycja (2024)

Użytkownik
    Ale i tak można trochę szacunku zachować do koleżki, choć minimum (słyszałem, że jaki to on toksyczny i wgl no ale nie miałem styczności także no)

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Arczan Zobacz post
    To niech będzie KamilJamnik (to jedno słowo więc się liczy) ;/
    Ok, nie wspomniałem a może wydać się ważne:
    do słów zaliczane są też zwroty złożone z kilku słów
    a sam tekst zbyt bezpośredni, zostańmy przy wózkowym
    Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)

Ja zgłaszam wyrażenie “babcia spadła z taboretu”- (w tłumaczeniu) coś nie poszło po naszej myśli
    Dwie kreski na teście, grabie pomogły i zjemy płoda w cieście.

Użytkownik Avatar Harriours
    Cytat Napisał Mistrzunio Zobacz post
    Ale i tak można trochę szacunku zachować do koleżki, choć minimum (słyszałem, że jaki to on toksyczny i wgl no ale nie miałem styczności także no)
    szacunek działa w dwie strony! jak ktoś ma problemy, nie jest ich świadom i dostaje pomoc, która (podobno) była manipulacją, po czym wyzywa, to nie zasługuje na gram szacunku! skibidi

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Jennie Taliyah Zobacz post
    Ja zgłaszam wyrażenie “babcia spadła z taboretu”- (w tłumaczeniu) coś nie poszło po naszej myśli
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Użytkownik Avatar Vami
    Info!
    Nie wiem co wy macie na myśli. Mówię o wózkowym incydencie, czyli o moich długich próbach zrobienia zadań dziennych, bo chociaż robię je od roku, to nie jestem w stanie nawet dojść do Rzezimieszka

Czy to przepychanie wózeczka, żeby odblokować Centrum Przeładunku, czy to odnajdywanie kamieni szlachetnych w nich... zazwyczaj na tym kończę, stąd wózkowy incydent.

I gadałem o tym na różnych serwach discowych, gdzie często były nawet obstawiania, ile dni wytrwam XD

Nie no, pierdziele glupoty, wuzkowy robi brr

- - - - - - - - - -

dezydorant w spreju tez mocny

Cytat Napisał Vami Zobacz post
    Info!
    Nie wiem co wy macie na myśli. Mówię o wózkowym incydencie, czyli o moich długich próbach zrobienia zadań dziennych, bo chociaż robię je od roku, to nie jestem w stanie nawet dojść do Rzezimieszka

Czy to przepychanie wózeczka, żeby odblokować Centrum Przeładunku, czy to odnajdywanie kamieni szlachetnych w nich... zazwyczaj na tym kończę, stąd wózkowy incydent.

I gadałem o tym na różnych serwach discowych, gdzie często były nawet obstawiania, ile dni wytrwam XD

Nie no, pierdziele glupoty, wuzkowy robi brr

- - - - - - - - - -

dezydorant w spreju tez mocny
    aż mi skórka po obiedzie stanęła.

Użytkownik Avatar Vami
    Cytat Napisał Harriours Zobacz post
    aż mi skórka po obiedzie stanęła.

Użytkownik Avatar hurzysta
    Zobaczył, że ktoś pisze o jego niepełnosprawnym koledze i już się uniósł masakra.
    Haha ale śmieszne ktoś jest niepełnosprawny, szkoda że tobie się nie trafił w rodzinie żaden autysta lub inaczej upośledzony człowiek
    Lewackie wycie - znakomicie

Użytkownik Avatar Arczan
    Cytat Napisał hurzysta Zobacz post
    Haha ale śmieszne ktoś jest niepełnosprawny, szkoda że tobie się nie trafił w rodzinie żaden autysta lub inaczej upośledzony człowiek
    Trafił i jestem nim ja

Użytkownik
    szacunek działa w dwie strony! jak ktoś ma problemy, nie jest ich świadom i dostaje pomoc, która (podobno) była manipulacją, po czym wyzywa, to nie zasługuje na gram szacunku! skibidi
    Tutaj przyznam rację, że szacunek działa w dwie strony. Wspomnę jeszcze raz, że kontaktu z nim nie miałem, więc nie mogę potwierdzić ani zaprzeczyć zarzutom, choć to ciężko by praktycznie całe społeczeństwo gry nastawić przeciwko jednej osobie, czyli coś w tym jest.
    Wracając do tego co mówiłem, słowo "wózkowy" wzięło się od (mniemanego) stanu fizycznego ów osoby i jest no po prostu negatywne, jednakże jak widać powszechne i no. Skoro nie ma innego określenia to zostaje. Ew. "K-word" słyszałem, te same znaczenie a mniej negatywnie nacechowane. Ale i tak zostanę przy wózkowym a k-word - jak ktoś zgłosi jako osobne słowo

- - - - - - - - - -

wgl nieźle z konkursu na słowo do dyskusji o pewnej osobie

- - - - - - - - - -

no ok, nie mam zastrzeżeń. plus za kontekst

Użytkownik Avatar Arczan
    Cytat Napisał Mistrzunio Zobacz post
    Tutaj przyznam rację, że szacunek działa w dwie strony. Wspomnę jeszcze raz, że kontaktu z nim nie miałem, więc nie mogę potwierdzić ani zaprzeczyć zarzutom, choć to ciężko by praktycznie całe społeczeństwo gry nastawić przeciwko jednej osobie, czyli coś w tym jest.
    Wracając do tego co mówiłem, słowo "wózkowy" wzięło się od (mniemanego) stanu fizycznego ów osoby i jest no po prostu negatywne, jednakże jak widać powszechne i no. Skoro nie ma innego określenia to zostaje. Ew. "K-word" słyszałem, te same znaczenie a mniej negatywnie nacechowane. Ale i tak zostanę przy wózkowym a k-word - jak ktoś zgłosi jako osobne słowo
    Gracz Kaidan nie jest niepełnosprawny i nie jeździ na wózku więc to słowo nie jest obrazą w jego stronę po prostu jest śmieszne i używane w mfo często dlatego zostało zgłoszone

#sigma Kaidan
    #wolność słowa

#sigma Kaidan
    #wolność słowa
    co tam pisałaś??? bo mam detoks od ku**w discordowych

Użytkownik
    Gracz Kaidan nie jest niepełnosprawny i nie jeździ na wózku więc to słowo nie jest obrazą w jego stronę po prostu jest śmieszne i używane w mfo często dlatego zostało zgłoszone
    bardzo dziękuje za kontekst (o ile prawdziwy)
    w takim wypadku "wózkowy" tym bardziej nie ma powodów do nie kwalifikowania się

co tam pisałaś??? bo mam detoks od ku**w discordowych
    ty jesteś grubas który nie chce dbać o zdrowie

Użytkownik Avatar Vami
    Cytat Napisał hurzysta Zobacz post
    Przeczytaj swoje wiadomości z blogu na Arkadii i wtedy rzuć kamieniem
    Chyba, że mam wkleić szerszej publice twoje "cudowności", gdzie pięknie krzewisz taką postawę

Taki reminder:

Uprawnienia