Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 46 do 55 z 55

Temat: Protest przeciw testerom

Użytkownik
    Temat do zamknięcia. Nie ma sensu co dyskutować z ludźmi każdy ma swoją wersję. Testerzy są po tym, żeby rozwijała się gierka, a wszystkie dramy jakie powstały na ich temat to robota prania mózgu poprzez zwykłych graczy, którzy tych osób nie lubiły. Dzięki testerom jeszcze ta gra żyje.

Użytkownik
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Temat do zamknięcia. Nie ma sensu co dyskutować z ludźmi każdy ma swoją wersję. Testerzy są po tym, żeby rozwijała się gierka, a wszystkie dramy jakie powstały na ich temat to robota prania mózgu poprzez zwykłych graczy, którzy tych osób nie lubiły. Dzięki testerom jeszcze ta gra żyje.
    Twoja dwubiegunowość nie zna granic xD

Użytkownik
    Cytat Napisał Anime Zobacz post
    a Kamillo jest po to żeby była beczka

Użytkownik Avatar Harriours
    Gra żyłaby lepiej gdybyś skleił narzędzie rozrodcze i odjechał z mfo na swojej maszynie na kółkach.

Użytkownik
    Cytat Napisał Anime Zobacz post
    Pisze ten co splakal sie ze nie chciałem żadnej walki ci oddac

Użytkownik Avatar Arczan
    Pisze ten co splakal sie ze nie chciałem żadnej walki ci oddac
    Pisze ten co nie ma nóg

Użytkownik Avatar Vami
    Testerzy są po tym, żeby rozwijała się gierka, a wszystkie dramy jakie powstały na ich temat to robota prania mózgu poprzez zwykłych graczy, którzy tych osób nie lubiły.
    Dobrze, że o tym piszesz, bo w te dramy miałeś przeogromny wkład! Mam nadzieję, że jesteś dumny ze swojego postępowania. O ile masz świadomość, co piszesz...

Użytkownik Avatar Eresmel
    I na co komu ta wypowiedź? Co ona wnosi? Kamillo to osoba łaknąca atencji - on jedynie udaje nieporadnego, w środku każdy wie że jest to okrutna i samolubna, niestabilna osoba która nie posiada żadnych skrupułów.
    Jeśli jesteś nowym graczem i nie chcesz narobić sobie problemów to unikaj Kamillo szerokim łukiem, on stosuje typowe victim mentality niczym pewien mieszkaniec Białegostoku dzielnica Starosielce
    This is a certified hood classic

Użytkownik
    Cytat Napisał Eresmel Zobacz post
    I na co komu ta wypowiedź? Co ona wnosi? Kamillo to osoba łaknąca atencji - on jedynie udaje nieporadnego, w środku każdy wie że jest to okrutna i samolubna, niestabilna osoba która nie posiada żadnych skrupułów.
    Jeśli jesteś nowym graczem i nie chcesz narobić sobie problemów to unikaj Kamillo szerokim łukiem, on stosuje typowe victim mentality niczym pewien mieszkaniec Białegostoku dzielnica Starosielce
    Ta wszystkie wiadomości co od waszej strony są fakowe. Jakbyście ze mną próbowali dogadać nie sposób wyzywający. Typu kilku osób ma mnie od razu nie pisało. Ba nawet słyszałem odwrotne informacje, że wasza drużyna jest bardzo toksyczna drużyna. A przed to że od was odeszlem wysyłacie na mnie swoje brudy. Więc kłamcie dalej na mój temat. Ja przynajmniej pisze prawdę.

Użytkownik
    Chłopie jaką prawdę, jak w tych wypocinach nie wiaodmo w ogóle o co chodzi xD

Uprawnienia