Zobacz wyniki ankiety: Jesteś za tą proppzycją?

Głosujących
11. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

7 63.64%
  • Nie

4 36.36%
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Necron - informacja o ostatnim pobycie

Użytkownik

Necron - informacja o ostatnim pobycie

Proponuje dodać npca z informacją kiedy był ostatnio widziany Necron lub tablica lub napis w rogu. Ułatwiłoby czekanie bo nie chcę się każdemu szukać po randomach raport z ostatniego ubitego. Kto za?

Użytkownik
    Cytat Napisał Lethal Zobacz post
    Proponuje dodać npca z informacją kiedy był ostatnio widziany Necron lub tablica lub napis w rogu. Ułatwiłoby czekanie bo nie chcę się każdemu szukać po randomach raport z ostatniego ubitego. Kto za?
    Ale wiesz że to tak nie działa kiedys potrafił respic się 3/4 razy respic w tym samym miejscu a teraz rzadko takie zjawisko jest.

Użytkownik
    A co to ma do rzeczy? Propozycja jest z tym kiedy był ostatnio widzany, a nie w którym miejscu

Użytkownik
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    A co to ma do rzeczy? Propozycja jest z tym kiedy był ostatnio widzany, a nie w którym miejscu
    Chłopak nie ogarnął tematu. Mi tylko potrzebna jest informacja od npca kiedy był ostatnio i tyle. Wtedy mogę zaplanować timer kiedy stanąć u Necrona.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał Lethal Zobacz post
    Chłopak nie ogarnął tematu. Mi tylko potrzebna jest informacja od npca kiedy był ostatnio i tyle. Wtedy mogę zaplanować timer kiedy stanąć u Necrona.
    Na 90% duch w namiocie mówi kiedy był ostatni necron. Chociaż nawet jeśli mówi to jest mało wygodny sposób, może dodać na wszystkich mapach na ktorych respi sie necron na górze powiadomienie "Protal Necrona zamknął się ostatnio o [ czas ubicia ]" i przy respie by się zmieniało na "Portal Necrona jest otwarty!"
    Ostatnio edytowane przez Stara Gwardia ; Dzisiaj o 11:47

Użytkownik
    Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    Na 90% duch w namiocie mówi kiedy był ostatni necron. Chociaż nawet jeśli mówi to jest mało wygodny sposób, może dodać na wszystkich mapach na ktorych respi sie necron na górze powiadomienie "Protal Necrona zamknął się ostatnio o [ czas ubicia ]" i przy respie by się zmieniało na "Portal Necrona jest otwarty!"
    Duch nie mówi, i necron sobie znikł od tak. Gitara było warto czekać 3 godziny

Użytkownik Avatar Harriours
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    Jego postów nie można brać na poważnie, czasami wózek mu klekocze i Kamil ze stresu przekształca zdanie.

Uprawnienia