Oddajecie unrepy
https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD
moje propozycje
1. Usuńcie małpę
2. zmieńcie szkatułki z małpy na to by dawały 3 dropy: 1) Gold lub żety 2) jakiś gem v2 lub przyzwanie 3) napój energetyczny, potki przyśpieszenia, srebrny/złoty pył, mfy
3. Wywalcie rogi albo dodajcie crafting większej ilości naraz
4. Wywalić respy tam gdzie są te sople
Lewackie wycie - znakomicie
Po co cokolwiek tu piszecie skoro nic nie zostanie zmienione? Denol kiedyś powiedział że woli ułatwić małpę niż dać lepszy drop. Małpa została już kilka razy ułatwiona więc nic więcej nie zrobią, szkoda waszego czasu pisać cokolwiek o nieudanym globalu xD Bijcie Ame jak większość ludzi bijących globale bo ma lepszy drop a jest nieporównywalnie łatwiejsza i można bić to full auto.
Miłego dnia
Co np. gdyby dodać x% szans na wydropienie takiej kości jak w queście i można z tego robić złoty pył tak samo?
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
Sprzedam skrypt na Wendigo za 50 mln
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
ja sprzedam taniej za 50 PLN!
Nadal zapominasz że kłamiesz
sprzedam skrypt na wendigo za splawik (wakacje 2024)
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.