Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Temat: Global Wendigo - brakuje chętnych do bicia

Użytkownik

Post Global Wendigo - brakuje chętnych do bicia

Witam, będą jakieś planowane zmiany z globalem Wendigo? Bo stoje przy Wendigo i nie ma z kim bić, ludzie się go boją, niektórzy nie mają eq a inni są zmęczeni biciem go po 6 próbach. Czekam już półtora godziny i nie ma dalej chętnych, co zamierzacie z tym zrobić? No ja sam go nie ubije. Wszyscy są chętni na Amaterasu i Necrona bo są łatwiejsi od Wendigo. Nie jest to propozycja z dvpy bo drugi dzień z rzędu stoje przy globalu i czekam na chętnych. Ileż można czekać, dlaczego nikt nie reaguje na tą sytuacje?

Jedynie co się dzieje w grze to płacz niektórych graczy i wyzwiska w dwie strony : p

Dziękuje i pozdrawiam wierny gracz mfo od 2011 roku choć po 13 latach jest jeszcze gorzej.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    jak dasz skrypt to mogę chodzić dz

Użytkownik
    Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    jak dasz skrypt to mogę chodzić dz
    Skrypt jest dostępny wystarczy się zapytać na pv

Użytkownik Avatar Lokithor
    jak to ma gorszy drop jak ama dlatego nikt tego nie bije

Użytkownik Avatar Arczan
    Zatrudnij się u senseja sonkuara to bedziesz miał z kim bić bo oni chyba nadal biją globale 24/7. Nawet nie wiem czy zmiana dropu by pomogła dlatego proponuje go usunąć będzie mniej narzekania i płaczu że nie ma z kim bić

Użytkownik Avatar fufcio
    dajcie możliwość kupienia rogów / szansa na MF z szkatułki i nagle będzie dużo chętnych do bicia
    Bottom Text

Użytkownik
    Cytat Napisał Arczan Zobacz post
    Zatrudnij się u senseja sonkuara to bedziesz miał z kim bić bo oni chyba nadal biją globale 24/7. Nawet nie wiem czy zmiana dropu by pomogła dlatego proponuje go usunąć będzie mniej narzekania i płaczu że nie ma z kim bić
    Sensei się wczoraj zmęczył po 6 próbach tak samo reszta. Nie mogę ich brać przez cały dzień bo życie swoje też mają.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Lokithor Zobacz post
    jak to ma gorszy drop jak ama dlatego nikt tego nie bije
    Widziałem, 315k za wilczy hełm +4 teraz dostałem faktycznie słaby drop.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał fufcio Zobacz post
    dajcie możliwość kupienia rogów / szansa na MF z szkatułki i nagle będzie dużo chętnych do bicia
    Dałbym opcje wyrobienia od razu 10 rogów na 3 godziny żeby nie latać co chwile po 3.

Użytkownik
    Komu by się chciało bić to gówno jak jedna osoba musi pilnować. Dopóki są chętni na takie rozrywki nic nie będzie zmienione.

Użytkownik Avatar Eresmel
    1. Usunąć kompletnie rogi
    2. Usunąć te spadające sople, nikomu się nie chce biegać po tych upierdliwych mapkach i mało kto jest na tyle spocony by korzystać z tych śmiesznych skryptów a poza tym chyba bany za to leciały dla niektorych ukraincow
    3. Ustawić tylko jedno miejsce respa

Żadne z powyższych nie zostanie wprowadzone więc wendigo to nadal będzie rozrywka dla obywateli Ukrainy pzdr temat do zamknięcia
    This is a certified hood classic

Użytkownik Avatar Tarquin
    imo promocja na wendigo by oddala, tak jak na amaterasu.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Zlikwidować globale, ustawić je jako zwykłe minibossy 24h i po problemie.
    Za dużo jest o to spin.
    Jak dla mnie taka NaMateracu to jest w sam raz do zbicia do Questa, a potem może nie istnieć. To samo Wendigo.
    p.s. Nie zapomnijcie dorzucić wycinka mojej historii walk z minibossami globalnymi, których nie biję :*

Użytkownik Avatar Harriours
    Cytat Napisał Lethal Zobacz post
    Sensei się wczoraj zmęczył po 6 próbach tak samo reszta. Nie mogę ich brać przez cały dzień bo życie swoje też mają.

A ty nie masz swojego życia, że cały dzień siedzisz na globalu? Zawsze jak czytam twoje posty, to się zastanawiam, czy przypadkiem Kaidan ci nie pomagał w ich napisaniu. Napisałeś w poście, że czekasz 1,5h bo nie ma ludzi. Mam na to rozwiązanie! Nie czekaj i wyjdź z gry skoro wiesz, że nie ma z kim bić! ''Wszyscy są chętni na Necrona i Ame''- gówno prawda xD. Bije to pewnie do 10 osób jak to zwykle bywało. A to i tak dobry wynik jak na +-50 osób online w godzinach szczytu! Problemem nie jest global i jego trudność, tylko brak graczy, a z tym nikt nic nie zrobi.

Dziękuje i pozdrawiam wierny gracz mfo od 2013 roku.

Użytkownik
    Cytat Napisał Harriours Zobacz post
    A ty nie masz swojego życia, że cały dzień siedzisz na globalu? Zawsze jak czytam twoje posty, to się zastanawiam, czy przypadkiem Kaidan ci nie pomagał w ich napisaniu. Napisałeś w poście, że czekasz 1,5h bo nie ma ludzi. Mam na to rozwiązanie! Nie czekaj i wyjdź z gry skoro wiesz, że nie ma z kim bić! ''Wszyscy są chętni na Necrona i Ame''- gówno prawda xD. Bije to pewnie do 10 osób jak to zwykle bywało. A to i tak dobry wynik jak na +-50 osób online w godzinach szczytu! Problemem nie jest global i jego trudność, tylko brak graczy, a z tym nikt nic nie zrobi.

Dziękuje i pozdrawiam wierny gracz mfo od 2013 roku.
    Ale ty wiesz , że jest płacz o necrona? xd

Użytkownik Avatar Harriours
    Cytat Napisał Lethal Zobacz post
    Ale ty wiesz , że jest płacz o necrona? xd
    a co to ma wspolnego z tematem

Uprawnienia