Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 46 do 50 z 50

Temat: Powrót do przeszłości !

Tester Avatar Spotlight
    Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    Dzień dobry, świetny turniej ale moim zdaniem wkradł się błąd w 1 punkcie regulaminu. Powinno być napisane " Organizatorem turnieju jest Ino". No chyba że to nie jest błąd i spotka serio jest organizatorem ale biedna irencia wszystko robi sama
    Najmocniej przepraszam, zaraz to zmienię

A tak na poważnie jestem bardzo wdzięczny za pomoc Ireny ale tak ja jestem organizatorem to ja dogadałem z Tomim szczegóły oraz zaproponowałem aby taki turniej w ogóle powstał

Co do drabinki wypowiadał się nie będę gdyż Irena już to doskonale wyjaśniła za co również dziękuje
    By skłonić człowieka do okrucieństw, każ mu wierzyć w absurdy.

Użytkownik
    Cytat Napisał Ino Zobacz post
    Tak jak pisał Amaski, drabinka jest dość obszerna ze względu na trudność wyłonienia 5 miejsca. Faktycznie przegrani pierwszych walk nadal mają szansę na finał - tak to zostało ułożone, żeby mimo sporej ilości walk nie zniechęcać się przegraną i zachęcić moich drogich uczestników do następnych pojedynków o potencjalnie lepsze nagrody
    Nie chgce być złośliwy ale kiedy ostatni raz prowdziłaś turniej były żetonki za takie walki a po tym jak weszedł spotlight jakoś zniknęły te żetonki.

Użytkownik
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Nie chgce być złośliwy ale kiedy ostatni raz prowdziłaś turniej były żetonki za takie walki a po tym jak weszedł spotlight jakoś zniknęły te żetonki.
    Spotlight zjadł żetonki to nie ma

To już niestety nie ode mnie zależy, nagrody z Tomim ustalał Spot. Chociaż faktycznie przy tylu walkach żetonki byłyby dobrą nagrodą za wysiłki

Tester Avatar Spotlight
    Niestety Tomi się nie zgodził na Żetony mimo że sam chętnie bym je zobaczył być może przy następnym turnieju żetony już będą
    By skłonić człowieka do okrucieństw, każ mu wierzyć w absurdy.

Uprawnienia