Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 31 do 44 z 44

Temat: Powrót do przeszłości !

Tester Avatar Spotlight
    Faza Grupowa została zakończona
    Dziękuje wszystkich za aktywność w walkach!

Bardzo proszę o dogrywki Grupę 1 dokładniej :
    Annaski, Jennie Taliyah oraz Draxx macie stoczyć między sobą JEDNĄ walkę po której wyłonione zostaną miejsca kolejno 1 2 oraz 3
    To samo tyczy się grupy 4 a dokładniej :
    Amber oraz Amudsjas gdyż nie może być 2x 1 miejsca, tak jak w grupie 1 macie stoczyć między sobą JEDNĄ walkę.

Na rozegranie dogrywek macie 5 dni włącznie z piątkiem 25 października.
    Ostatnio edytowane przez Spotlight ; 21-10-2024 o 01:16
    By skłonić człowieka do okrucieństw, każ mu wierzyć w absurdy.

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Jeżeli chcecie przedyskutować temat organizacji turnieju, zastrzeżeń co do testerów, "wycieku informacji" itp. proszę o stworzenie odpowiedniego tematu w dziale rozmowa.
    Ponawiam, bo kończy mi się cierpliwość.
    Podejrzenia co do ustawiania walk proszę kierować bezpośrednio do organizatorów turnieju, a jeżeli im z jakiegoś powodu "nie ufacie" to o kontakt do administratora bezpośrednio poprzez PW.

Tester Avatar Spotlight
    Dogrywki zostały rozegrane !

Zapraszam jutro na losowanie do drabinki eliminacyjnej o godzinie 13:00 na discordzie od turniejów -> https://discord.gg/NUBb3zA6V3

Skoro termin losowania został ogłoszony, przedstawiam podział na koszyki!
    Przypominam, że zwycięzcy grup toczyć będą walki z uczestnikami z drugich miejsc, w związku z tym podział przedstawia się następująco:

Koszyk 1:
    Annaski
    Karlosmisiek
    Bambi
    Amudsjas

Koszyk 2:
    Draxx
    Kłykcina
    Emilowaty
    Amber

Wszystkim wytrwale walczącym dziękuję za udział

Tester Avatar Spotlight
    Losowanie dobiegło końca a wyniki prezentują się następująco :

Grupa A
    Karlosmisiek
    Amber

Grupa B
    Amudsjas
    Emilowaty

Grupa C
    Bambi
    Draxx

Grupa D
    Annaski
    Kłykcina

Macie 4 dni na rozegranie walk od dzisiaj 25.10 do 29.10 włącznie

Przypominam walki rozgrywane są w systemie Bo3(do dwóch zwycięstw) oraz na początku walki piszecie ''walka turniejowa''

PS. Gdyby ktoś miał jakieś pytania można śmiało pisać na pv poprzez discord -> trzecieoko

Życzę wszystkim powodzenia!

Witajcie kochani, ze względu na trudność wyłonienia 5 miejsca postanowiłam, że jedyną sensowną i uczciwą formą rozegrania walk będzie skorzystanie z drabinki przegranych - nie martwcie się, została skonstruowana tak, że nawet przegrani mają szansę zajść dalej i zdobyć wyższe nagrody
    Wszystkie walki, z wyjątkiem finału, rozegrane zostaną w systemie BO3.

Ze względu na jej skomplikowanie, pozwoliłam sobie na wykorzystanie zewnętrznej strony na rozpisanie całej tabeli.
    Tabela dostępna tutaj: Drabinka turniejowa

Tabela będzie na bieżąco uzupełniania. Jeżeli komuś przeszkadza ten jeden klik więcej to poproszę o jakąś informację - w razie takiej potrzeby będę wrzucać screeny z tabeli lub dodam to tutaj w innej formie.

Użytkownik Avatar Lucy Gray
    A można było zrobić fazę ligową, każdy z każdym i byłoby smerfastycznie.
    https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD

Dziękuję za wszystkie odbyte walki!
    Czas na następne do 1 listopada włącznie.

Użytkownik
    Ja mam pytanie odnosnie drabinki dlaczego ona sie tak mocno wydaje przekombinowana? W poprzednim turnieju tez chcial podobnie zrobic spotlight.

Tester
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Ja mam pytanie odnosnie drabinki dlaczego ona sie tak mocno wydaje przekombinowana? W poprzednim turnieju tez chcial podobnie zrobic spotlight.
    Nie da się zrobić nieprzekombinowanej drabinki, kiedy nagrody są za 5 miejsc. A czemu jest akurat 5 miejsc to już organizator musiałby odpowiedzieć.

Użytkownik
    Cytat Napisał Amaski Zobacz post
    Nie da się zrobić nieprzekombinowanej drabinki, kiedy nagrody są za 5 miejsc. A czemu jest akurat 5 miejsc to już organizator musiałby odpowiedzieć.
    Tutaj nie wiem czy dobrze spojrzałem że jak ktoś wcześniej odpadnie to ma jeszcze szansę do finału dojść dziwaczna drabinka.

Użytkownik Avatar Duduś
    Tutaj nie wiem czy dobrze spojrzałem że jak ktoś wcześniej odpadnie to ma jeszcze szansę do finału dojść dziwaczna drabinka.
    Drabinka nie jest ani mocno przekombinowana, ani dziwaczna. Jest to normalna drabinka podwójnej eliminacji. Wyjątek stanowi sam finał, gdzie dla finalisty ze zwycięskiej części drabinki nie ma żadnej przewagi.

Użytkownik
    Cytat Napisał Duduś Zobacz post
    Drabinka nie jest ani mocno przekombinowana, ani dziwaczna. Jest to normalna drabinka podwójnej eliminacji. Wyjątek stanowi sam finał, gdzie dla finalisty ze zwycięskiej części drabinki nie ma żadnej przewagi.
    ale szacun za taki pomysł

Tak jak pisał Amaski, drabinka jest dość obszerna ze względu na trudność wyłonienia 5 miejsca. Faktycznie przegrani pierwszych walk nadal mają szansę na finał - tak to zostało ułożone, żeby mimo sporej ilości walk nie zniechęcać się przegraną i zachęcić moich drogich uczestników do następnych pojedynków o potencjalnie lepsze nagrody

Uprawnienia