Przykładowa sytuacja: do zadania dziennego potrzebujesz 4 czerwone minerały. Marnujesz 70 eny i masz 3. Dajesz kolejne 20 - dropi w ciągu 5-ciu zmarnowanej eny. Po co mam ją marnować na coś zbędnego?
Przykładowa sytuacja: do zadania dziennego potrzebujesz 4 czerwone minerały. Marnujesz 70 eny i masz 3. Dajesz kolejne 20 - dropi w ciągu 5-ciu zmarnowanej eny. Po co mam ją marnować na coś zbędnego?
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
Jestem na nie, bo teraz jest najważniejsze, by testerzy i admin pracowali nad Scythe a nie zajmowali się takimi rzeczami. Im więcej takich rzeczy tym scythe jest bardziej opóźnione
Oczywiście większość propozycji jest przyjmowane negatywnie przez argument na opóźnienie Scythe. Niektórzy nie zrozumieją, że po Scythe też będą update'y i można wtedy dodać.
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
To najgłupszy argument jaki można dawać by nic nie zmieniać. To że Scythe wychodzić będzie zaraz 5 lat to nie jest nic niezwykłego. Tylko dlatego że jeden upek fabularny wychodzi 5 albo i więcej lat nie znaczy że nie można nic proponować bo upek będzie później xD Jak nawet ten upek będzie wychodził nawet 7 lat zamiast tych 5-ciu czy 6 to żadna różnica.
Miłego dnia
Zdecydowanie na tak, najlepiej, żeby działało nie tylko w obszarze kopalni devos, ale też w starej kopalni
+1 hydrei, swoją drogą po co opóźniać upek fabularny
Buff kryształowe bronie
Idąc tokiem rozumowania kilku osób powyżej można od razu usunąć dział propozycji, bo każda jest zła, bo każda spowalnia Scythe.
OK jedynym do tej pory sensownym kontrargumentem jest ten, iż można sobie kopać po 10-20 szt i wtedy nawet przy szybszym wykopaniu minerału, nie będziemy zbyt dużo stratni (sam tak robię).
I to na tyle z dobrych kontrargumentów.
W czym problem wprowadzić, że po kliknięciu gdzieś na mapie (?) przestajemy kopać.
Skoro bodajże bójki kończą kopanie i jakoś się da?
To jedna z najprostszych propozycji w grze "Anulowanie podczas kopania"
Przypominam: Tu chodzi tylko o anulowanie podczas kopania
(Autor tej propozycji ma na myśli to, że często kopiemy np: 600 ruchów, to jeżeli ktoś będzie potrzebować przerwać to przerwie)
"Anulowanie podczas kopania" żadna filozofowa skąd się wzięło obrażanie go i robienie sobie żartów, podtekstów itp. Beczka trochę chłopaki
Proponuje zmniejszyć limit kopania do 1. Wtedy usunie się automatyzacje gry i będzie można anulować kopanie w każdym momencie.
https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD