Jak działa pędrak? Chcę go bić manualnie, ale te elfy chce bić auto. Jak biłem na wyłączonej widoczności to zawalczyło auto z pędrakiem. Czy na widocznych potworach pojawia się normalnie, jak zwykły potwór?
Jak działa pędrak? Chcę go bić manualnie, ale te elfy chce bić auto. Jak biłem na wyłączonej widoczności to zawalczyło auto z pędrakiem. Czy na widocznych potworach pojawia się normalnie, jak zwykły potwór?
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
Dobra dzięki, wsm pomysł na bicie elfa manu i auto ma sens, ale nie wiem czy mi się chce marnować dodatkowe kilka sekund. Jak nie znajdę lepszej opcji (nie zrobię skryptu elfy+pędrak, ale nie chce mi się obecnie) to wykorzystam.
czy wraz z poziomem dostaje się mniej golda za walke pve?
o ile mniej sie dostaje?
Przykładowe zadanie dzienne: pokonaj 100 potworków A.
Jeśli bije je z graczami w grupie, to czy zaliczane będą gdy oni też będą biegać, czy to muszą być atakowane przeze mnie?
Jak to jest z pvp jak się walczy dwoma postaciami. Jak na jednej postaci waliłem 1/2 walki z daną osobą a na 2 postacie4 razy ta samą osobę to ile się żetonów dostanie? Połowę tego na 2 postacie?
Jak byście rozdali statystyki na 71-75 lvl dla poradnika poziomowego (czyli pod fabułę)? Moja propozycja dla woja:
70 -> 71: +5 obrona, +5 obrona magiczna (woj)
71 -> 72: +5 atak, +5 szybkość (woj)
72 -> 73: +5 atak, +5 szybkość (woj)
73 -> 74: +10 HP (woj)
74 -> 75: +2 MP, +8 szczęście (woj)
Statystyki na 75 poziomie (podane w kolejności wojownik/mag):
HP: 140
MP: 47
Atak/Atak magiczny: 160
Obrona: 80
Obrona magiczna: 80
Szybkość: 160
Szczęście: 143
Jakie najlepsze ity do kucia u Mariuszka w Urkaden na 2lvl kowala? (w sensie najlepiej opłacalne pod względem kosztów)
najlepiej coś z płomyków wiecznego ognia (tanio sprzedam, dużo sztuk)