Jak to jest z pvp jak się walczy dwoma postaciami. Jak na jednej postaci waliłem 1/2 walki z daną osobą a na 2 postacie4 razy ta samą osobę to ile się żetonów dostanie? Połowę tego na 2 postacie?
Jak byście rozdali statystyki na 71-75 lvl dla poradnika poziomowego (czyli pod fabułę)? Moja propozycja dla woja:
70 -> 71: +5 obrona, +5 obrona magiczna (woj)
71 -> 72: +5 atak, +5 szybkość (woj)
72 -> 73: +5 atak, +5 szybkość (woj)
73 -> 74: +10 HP (woj)
74 -> 75: +2 MP, +8 szczęście (woj)
Statystyki na 75 poziomie (podane w kolejności wojownik/mag):
HP: 140
MP: 47
Atak/Atak magiczny: 160
Obrona: 80
Obrona magiczna: 80
Szybkość: 160
Szczęście: 143
Jakie najlepsze ity do kucia u Mariuszka w Urkaden na 2lvl kowala? (w sensie najlepiej opłacalne pod względem kosztów)
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
najlepiej coś z płomyków wiecznego ognia (tanio sprzedam, dużo sztuk)
a to nie tak że płomyki idą do każdej receptury? czy się mylę?
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
jeśli tak to jeszcze lepiej, ja robiłem pojemne zbroje, bo jakieś łatwe materiały na nie byly
Da się w jakiś sposób określić w skrypcie ile razy dana zdolność trafiła statusem? Np. moja postać gra porażenie dwa razy, a trzeci raz gra tylko wtedy kiedy nie trafiła chociaż raz
Mroczne Kapelusze, Wygodne Kapelusze, Pierścienie Zjawy/Celności, Gotyckie Pierścienie to taka topka u Czeladnika. Mroczne Kapelusze bodajże najlepiej ze względu na wyższy droprate Śluzów i Płomyków z potworków, no i Lwie Skóry są bardzo tanie
EDIT: oczywiście, że zobaczyłem to po tygodniu XD ale może jeszcze się komuś przyda zanim w temacie powstanie kolejna strona
Na jaką przynętę złowić można Łososia? Brak informacji na forum na ten temat....