Łatwiej odpowiadać widząc cały skrypt, niż tylko urywek. Poza atakiem używałeś tylko Drenażu, Doładowania i Mikstury Życia 5, więc miło by było wiedzieć przynajmniej które to są numery poleceń, jeżeli to polecenia 1-5 to problem raczej jest na 6-7. Na pewno polecenie 11 musiałoby zostać wykorzystane w tej walce którą wysłałeś, więc jeżeli w 1-10 nie ma nic innego co mogłoby sprokurować atak, to możesz to oficjalnie zgłosić jako błąd. Ale jak mówiłam, łatwiej to ocenić widząc cały skrypt.
Wiadomo czy w tym roku, jak wcześniej, planowane są bonusy na zakończenie wakacji? (reset stat, doładowanie, zakup złota)
niestety coraz bardziej sprawdza się moja teza, że przez ten śmieszny niedopracowany i niezbalansowany event bonusów może nie być
- - - - - - - - - -
Jak widać szybko obalili moją tezę, bo już po 2 godzinach.
Jak coś to jeszcze mam tezę że Scythe nie wyjdzie w tym roku już. Ją też możecie obalić![]()
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
Czy Mulat Ejakulat to kolejny (genialny) nick usera CooliakPolska?
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Witam, czy jeśli usunę postać, a wcześniej wykupiłem miejsce na dodatkową, będę musiał ponownie zapłacić za utworzenie nowej?
Skoro PowerISO się skasował, to czy BARTOLOME[SZEF] może moderować handel i kosz?
Witam, kto mi usuwa PYTANIA?
https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD
ile % uników ma wendigo?