dodaj do warunku 7 moja postac nie ma status zatrucie (lub daj antidotum wyzej)
::::)
Łatwiej odpowiadać widząc cały skrypt, niż tylko urywek. Poza atakiem używałeś tylko Drenażu, Doładowania i Mikstury Życia 5, więc miło by było wiedzieć przynajmniej które to są numery poleceń, jeżeli to polecenia 1-5 to problem raczej jest na 6-7. Na pewno polecenie 11 musiałoby zostać wykorzystane w tej walce którą wysłałeś, więc jeżeli w 1-10 nie ma nic innego co mogłoby sprokurować atak, to możesz to oficjalnie zgłosić jako błąd. Ale jak mówiłam, łatwiej to ocenić widząc cały skrypt.
Wiadomo czy w tym roku, jak wcześniej, planowane są bonusy na zakończenie wakacji? (reset stat, doładowanie, zakup złota)
niestety coraz bardziej sprawdza się moja teza, że przez ten śmieszny niedopracowany i niezbalansowany event bonusów może nie być
- - - - - - - - - -
Jak widać szybko obalili moją tezę, bo już po 2 godzinach.
Jak coś to jeszcze mam tezę że Scythe nie wyjdzie w tym roku już. Ją też możecie obalić
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
Czy Mulat Ejakulat to kolejny (genialny) nick usera CooliakPolska?
Cześć zbóje
Pewnego razu uczeń Archimedesa zapytał go, co będzie miał ze zgłębiania matematyki. Archimedes zwrócił się do swojego drugiego ucznia:
-Daj mu talara, bo koniecznie musi coś mieć z tej nauki.
Witam, czy jeśli usunę postać, a wcześniej wykupiłem miejsce na dodatkową, będę musiał ponownie zapłacić za utworzenie nowej?
Skoro PowerISO się skasował, to czy BARTOLOME[SZEF] może moderować handel i kosz?