Opis: Czarny Mag mieszkający w swojej wieży znajdującej się w zachodniej części kontynentu. Przypuszcza się, że jego działania doprowadziły do wybuchu Wielkiej Wojny. Po jej zakończeniu ukrył się w swoim wymiarze i stamtąd kieruje projekcjami, które kłócą ludzi. Boss do pokonania na65 poziomie.
Nie należy utrzymywać HP na wysokim poziomie, ponieważ im więcej mamy HP, tym więcej Vivi zadaje nam obrażeń, a tym samym przyswaja sobie więcej HP. Należy jednak wyleczyć się przed każdym użyciem Przedwiecznego Wybuchu.
Przedwiecznego Wybuchu używa za pierwszym razem podczas swojej 9 tury, a następnie co 8 swoich tur.
Leczenie 1 do wywalenia z proponowanych zdolek, Czarcia Zbroja również do wywalenia, no i z tego co wiem to obecna polityka na forum zabrania dawania przykładowych walk.
Dziękuję, poprawione ~Kagome
Ostatnio edytowane przez Kagome ; 19-09-2021 o 10:37
Leczenie 1 do wywalenia z proponowanych zdolek, Czarcia Zbroja również do wywalenia, no i z tego co wiem to obecna polityka na forum zabrania dawania przykładowych walk.
walki z minibossami automatycznie kasują się po roku, walki z bossami sie nie kasują, pozdrawiam
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Napewno im więcej deffa mag tym mniej obrywasz z tego co pamiętam, więc to przekształcenie 2 wydaje mi się prawdziwe.
Co do ataku bossów to dużo zależy od broni jakiej używają, a będąc dokładniejszym: od jej pasywki,
ale w ogólności ten czlon: (atak+stała) / (obrona_przeciwnika +stała jest raczej zachowany.
- - - - - - - - - -
Na pewno wyjątek od tej reguły stanowi Miniboss Amaterasu ze względu na: https://mfo3.pl/view/ab/150 - zadaje obrażenia fizyczne o atrybucie miecza, uzależnione od uników celu. Nadaje Krwawienie na 4 tury
Deff fizyczny nie ma tu nic do gadania.