Pewnie większość z was potwierdzi fakt iż event wakacyjny to niewypał . Mógłbym godzinami pisać co moim zdaniem było na tym evencie moim zdaniem złe i co na nim nie pasowało więc zaczynamy:
- mapy
Moim zdaniem niektóre mapy nie były takie złe ale nie było w nich tego wakacyjnego klimatu jak na bożym narodzeniu czy halloween (na który z niecierpliwością czekam) zacznijmy od osady lehitów no cóż mapa ta nie była sama w sobie zła ale nie pasowało to ognisko i te obrzędy dziadów (ten event był bardziej pod dziady robione niż pod wakacje ) .plaża moim zdaniem była źle rozłożona ponieważ u dołu były tyko 3-4 utopce a cała reszta u góry i trzeba zwrócić uwagę na budkę ratownika która znajdowała się na wzniesieniu zamiast na plaży . Kolejną mapą którą omówię jest jaskinia strzygi która była fatalnie zrobiona bo jaki sens był w tym žeby dodać tam te korytarze . Reszty map nie omówię bo nie mam większych powodów żeby je omawiać .
Potwory:
Leszy : walczyłem z nim tylko raz i osobiście powiem o nim tyle wygląda jak jeleń ( nie dało się wymyślić czegoś lepszego )
Utopce : straciłem na nich dużo pot oraz antidotum
Wodnik : spami zatruciem oraz pomyleniem co bardzo irytuje .
Strzyga : największy żart tego eventu wiele razy was zapewniano że jest łatwy że na 80 z są +3 dacie radę tyle że sprawę komplikował kończący cios ( zombi w złym momencie kończył walkę ) oraz szał strzygi .
Jarmark wakacyjny ( czy jakoś tak )
Zacznijmy od słodyczy gdzie jak na wakacje przystało powinny pojawić się lody i mrożone napoje , moim zdaniem powinny w sklepikach na złoto pojawić się balony z wodą co by moim zdaniem bardzo oddało .
Fabuła : nie czytałem fabuły ale według niej mieliśmy zrobić 300 odstraszaczy żeby ludzie mogli się kąpać na plaży tam gdzie były utopce . Koniec eventu a tu taka niespodzianka zero ludzi , więc nasuwa się pytanie jaki był sens tego wszystkiego.
Festiwal wakacyjny :
Czy wy też uważacie że na evencie wakacyjnym nie powinno być gier logicznych moim zdaniem tak o resztę nie ma co się raczej przyczepić .
Podsumowując ten event zacznijmy od mojej oceny
Klimat -100/10
Zarobek -999/10 ( czy tylko ja straciłem więcej kasy u pociary niż zarobiłem + tą z którą przybyłem na ten event )
Zabawa 1/10 nie czerpałem z tego e eventu przyjemność szału nie ma nie urywa ten event
Podsumowując ten event słownie to ten event jest słaby nudny i odbiera chęci do gry ale jak tak patrzałem na was w jednym miejscu pomagających sobie na wzajem z wodnikiem no cóż przypomniały mi się stare czasy gdzie tyle osób było np na żółwiu no dobra tyle mam do powiedzenia