Jakie są widełki przy zabraniu mięsa z kuchni, tak aby nie było surowe/spalone?
Jakie są widełki przy zabraniu mięsa z kuchni, tak aby nie było surowe/spalone?
zna ktos wzor na dzialanie kosy kostuchy? bylby sens jej uzywac np na grupy potworow eventowych, albo potwory 70-80 poziom?
::::)
Ktos juz wydropil kolekcje ze strzyga czy to dropi cos na zasadzie wrednego?
Pytanie mam odnośnie eventu bo że względu na nagła przerwę ile trzeba dokładnie mfow dopłacić żeby zrobić ten event chociaż pod jeden kupon.
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.
Dzienny przydział kwiatków z zbierania to 5 paczek po 5 MF, czyli łącznie 25MF. Biorąc pod uwage ile cie nie było na pewno będziesz musiał jakieś dokupić, nawet jeśli teraz zaczniesz je zbierać, ale nie wiem ile, pewnie 75-125MF zakładam. Dla oszczędności składników rób tylko manualnie, nie automatycznie, i dokup kwiatki dopiero pod koniec jak ci braknie reszty i będziesz widział ile więcej potrzebujesz.
- - - - - - - - - -
Nie trzeba zebrać wszystkich ziół do manualnego robienia Odstraszaczy, tylko większość.
No nie wiem, ja mam aktualnie 0 korzeni, 4 ziela, 44 iskry i aż 72 serca. Więc nadwyżka jest tak duża jakbym przez trzy dni nie zbierał wcale korzeni. A wątpię żeby nagle system się zorientował i dawał mi więcej serc i iskier do tworzenia odstraszacza. Dodam tylko, że robię wszystko manualnie, pomijam tworzenie miksów a na maszynie dałem 20 fiolek tak dla sprawdzenia tylko. Więc jak tak dalej pójdzie to na tym manualu będę prawie na styk.