można wejść w pudło za gomezem
Nie mogę klikać myszką i myszę iść tam strzałkami :/
Próbując przejść z tego miejsca na skos (prawo-góra) postać nie wykonuje ruchu, ale pokazywany jest komunikat o zabraniu energii za poruszanie się po śniegu, chociaż energia nie jest odejmowana.
Po wyjściu z Podgórskiej Doliny (Świat: Arkadia 19,32) i kliknięciu myszką na Eternię, postać idzie przez las zużywając energię zamiast za darmo od południa.
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.
Przez ścianę, z pomieszczenia obok, można czytać książkę leżącą na regale.
Ostatnio edytowane przez iPodrazam ; 03-08-2024 o 15:16
Tu chyba nie powinno dać się wejść
Wyspa Slavenoi: Osada Lechitów 31,19
https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD
Poszły poprawki w 2021, ale w niektórych miejscach dalej idzie najkrótszą trasą.
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.
Mając zdolność chodzenia po wodzie, gdy przechodzimy na kratkę 21,32 na mapie świata wyskakuje komunikat o zabraniu energii, mimo że nie zabiera nam energii, gdyż nie da się tam przejść.
Nie mam pojęcia czy ta zmiana mapy świata po evencie nadal pozostanie, ale w razie czego warto się temu przyjrzeć.
Idę robić sobie cash, money - nie kaszę mannę
Moi ludzie to klasyk
Do zobaczenia mordziaty tymczasem
Skalne golemy opanowały Devos
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
Można wejść w drzewo;
gdy postać próbuje przejść od lewej strony, to przejście jest zablokowane, jednak gdy próbuje przejść od strony prawej przejście jest możliwe.
Moim zdaniem bardzo poważny błąd.