a ktos wie jakie to sa "za duze obrazenia"? bo cos mi sie kojarzy ze chodzilo o wiecej niz 1000 ale nie bardzo mi sie chce to bic dziesiatki razy zeby sprawdzac
a ktos wie jakie to sa "za duze obrazenia"? bo cos mi sie kojarzy ze chodzilo o wiecej niz 1000 ale nie bardzo mi sie chce to bic dziesiatki razy zeby sprawdzac
::::)
Zagrałeś przeczekanie o jeden ruch za szybko. Przeczekanie musi (a przynajmniej u mnie tak było) być zagrane bezpośrednio przed jego 10 turą. W poradniku jest napisane że ma być po prostu przed 10 turą co wprowadza w błąd.
1. za duze obrazenia to na 98% jest 2000 - wybuchnal mi przy krycie za 2007, a za ~1900 juz nie
2. pogromcy statusow moze uzyc nawet na jednym statusie, ale nie jest to gwarantowane
3. nie zawsze uzywa mikstur zycia 4, nawet przy "zbyt szybkim" biciu - nawet czesciej ich nie uzywa niz uzywa, wiec to tez moze byc losowe
4. nie spotkalem sie jeszcze zeby uzywal mikstur zycia 3 albo regeneracji po daniu mu przeczekania, ale moze to byc spowodowane tym ze na 80 poziomie po prostu zbyt szybko ginie
::::)