Jeżeli Admin, będzie chciał wam udostępnić datę, to udostępni więc proszę nie zawracać dupy
https://www.youtube.com/watch?v=t1Kk1PguNmk
Pewnie że tak!
Właściwie to mam wywalone
lul
Nie, nie chcę xd
Jeżeli Admin, będzie chciał wam udostępnić datę, to udostępni więc proszę nie zawracać dupy
https://www.youtube.com/watch?v=t1Kk1PguNmk
Nie chcę podawać terminów. Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć z pewnością, iż miesiąc to za mało, a także, iż pięciu nie zakładam nawet w pesymistycznym scenariuszu. ~ Tomi
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Dopiero 4 lata minęły, hej
Jeszcze 1,5 roku do wyrównania z Nordią.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Dobrze wspominam procentowe ogłoszenia gotowości upka z czasów mfo 2
Tylko że to było w czasach gdy upki robione były miesiące a nie po 5 lat, wpadka z terminem devos pokazała że administracja nie jest w stanie określić ile pracy im zostało - miesiąc czy 10 lat.
Chciałbym terminu, wskaźnika % a nawet "dev bloga" z relacją jak tam idzie upek. Ale wiem też że to bez sensu, kiedy będzie to będzie.
Zaznaczyłem na tak, ale nie oczekuje daty. Oczekuje konkretów co zostało zrobione a co nie zostało zrobione. Typu:
-Całokształt fabuły skończony
- Scythe już istnieje, trwa implementacja kurthus.
- Aktualnie łatamy błędy fabularne + pozostało do zaimplementowania około 20% całego kurthus
Najlepsze albo i najgorsze w tym wszystkim jest to, że upek wychodzi z dnia na dzień - czyli w efekcie wiedzą o nim tylko aktywni gracze lub eventowi - dlaczego nie ma np. newslettera na maila, przykładowo: "za 6 miesięcy przewidujemy dodanie aktualizacji fabularnej" - raz, że byłby powrót graczy szybszy i w większej ilości, dwa, że tacy właśnie co odpuścili i zaglądają tu z nadzieją na aktualizację co roku albo rzadziej, mieliby szanse w walce o artefakty
No ale niestety, feedback do graczy został na poziomie 2004 roku albo i lepiej, a niestety wszystko poszło od tego czasu gigantycznie do przodu
A przede wszystkim pokazuje to brak szacunku do graczy, szczególnie tych grających od początków tej wersji lub całego mfo
Nikt nie oczekuje, że będzie info - 'update w tym miesiącu/kwartale' czy coś w tym stylu, tylko o szczere określenie przybliżonego momentu - rok, dwa, lato, zima - cokolwiek, a tak to oprócz trailera i kilku przecieków na forum (kto zdążył zobaczyć to zdążył) nie wiadomo kompletnie nic
Wiem, że target gry to dzieci, młodzież, młodociani - ale podchodźcie do pewnych tematów jak dorośli
Le tits now
Do upka z pewnościa jest bliżej niż dalej