Zgodnie z tytułem, poproszę o udostępnienie dla graczy przewidywalnej daty Scythe; pozdro dla moderatora który usunie ten niewygodny temat.
Pewnie że tak!
Właściwie to mam wywalone
lul
Nie, nie chcę xd
Zgodnie z tytułem, poproszę o udostępnienie dla graczy przewidywalnej daty Scythe; pozdro dla moderatora który usunie ten niewygodny temat.
Jak najbardziej na tak, myślę że gracze zasługują żeby chociaż poglądowo się orientować co i jak. Producenci gier zawsze podają przybliżone daty, więc nie rozumiem czemu tu tak nie może być
Uważam że osoba decyzyjna powinna się wypowiedzieć na ten temat , na jakim etapie to wszystko jest i kiedy jest przewidywana aktualizacja
Czy jest jakaś szansa na ten rok czy nie. Bo bez sensu się nastawiać na ten rok jeśli nie ma takiej szansy i jest już to wiadome na ten moment
Ciekawe czy scythe będzie po wakacjach czy gdzieś w końcówce lipca
Czy w tym roku, czy w następnym, ludzie sobie zadają to pytanie już od kilku lat
Oczywiście że tak. W każdej grze tak jest. Powinna być komunikacja z graczami a nie unikanie rozmowy i myślenie że wszystko jest dobrze.
Wie ktoś jak zmienić ankietę na taką na której widać kto na co głosował? By the way to osobę, która zagłosowała na nie by prosił o jakieś np. argumenty
A co mają powiedzieć? Nawet jakby wszystko zrobili, to zostaje robota Tomiego, który może swoją część (główny wątek) robić nawet i pół roku dłużej niż testerzy, którzy mają resztę na głowie.
Zrozumcie wreszcie, że w tej grze nie czeka się na upki, grasz sobie a jak się nudzi, to przestajesz. Lepiej ten czas spożytkować inaczej niż na forum gdybać czy upek w tym roku, w następnym czy dopiero za dwa lata.
Dlatego ja mam wywalone w to czy podają czy nie, bo i tak te daty nigdy nie będą pokazywały dokładnego update, przykład Devos. Do dziś zwiastun Devos z tą datą budzi mój uśmiech.
Nadal zapominasz że kłamiesz
Choć temat mnie na razie nie dotyczy, to zdecydowanie na tak! Tak to ludzie będą czekać na przybliżoną datę, a tak jak obecnie to pewnie część zrezygnuje i uzna, że nie ma sensu czekać na coś, co nie nadejdzie (albo nie ma oznak by nadeszło). Aktywność w grze to tragedia. A tak to może uda się spowolnić umieranie, może nawet lekko ożywić.
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
Zacznijmy od tego, że nie jest to żadne gdybanie, a żądanie, które ustaliliśmy w pięć osób, że tu zamieścimy. Po drugie: nie każdy ma takie podejście jak ty. Ja, na przykład, czekam na upek, a nie "gram dopóki mi się nie znudzi".
Ps: jeżeli widzi to jakiś moderator (a na pewno widzi) i ma takie możliwości to bym prosił o zmienienie ankiety na publiczną, bo zapomniałem zaznaczyć.
Scythe nie będzie, pozdrawiam.