Moją propozycją jest dodanie do gry tzw. Imperium Mecha.
Co to jest? Wielu może się domyśleć że chodzi o jakąś frakcję itp. Tak to prawda, co wiąże się z tym? Mianowicie nowe potworki, przedmioty, questy.
Dlaczego więc podaje taką propozycję? Ponieważ może to być jeden z tych tematów które warto poprowadzić, ale też za czym idzie może to pozytywnie wpłynąć na grę. Przeważnie jako taki dodatek, który może zasilić poprzednie miasta. Dlaczego akurat te miasta ? Nie ma to sensu przecież. Mianowicie w Dilli został zamieszczony Sir Tristiam który zostaje odblokowany po wypełnieniu kilku rzeczy jak np pokonanie konkretnych bossów. To samo mogłoby się tyczyć tego Imperium.
Przedstawię wam grafiki potworków które można by było dodać, być może wielu z chęcią wypowie się więcej na ten temat ^^
Tego mobka przeznaczyłem na bossa który mógłby strzec miejsca do owego Imperium Mecha. Nazwałbym go Zmechanizowanym Strażnikiem.
Drugiego mobka preferuje na Mini bossa. Zwącego się Zmechanizowanym Imperatorem.
Na sam koniec przedstawiam wam możliwe mobki zwykłe do dodania.
Niektóre grafiki mogą być niewyraźne, ale tylko takie znalazłem. Z chęcią chciałbym przeczytać wasze zdania na ten temat. Owa propozycja powstała w celu propozycji Polepszenia Świata, ale też to ma być oddzielny temat, który będzie dotyczył tego jego (O Imperium Mecha)