Jak w samym tytule przychodzę z propozycją rozbudowy świata gry zwanej mfo3.
Dlaczego zdecydowałem się dodać taką propozycję? Wniosek jest prosty. W tej grze brakuje więcej lokalizacje które będą jak najbardziej zauważalne w ,,Świecie Arkadii"
Przy Dilli nie ma lokalizacji, jedynie prosta droga do lasu szumiących drzew. Przy Dilli byłoby można dodać dodatkową jedną lokalizacje jak np dom Fiony? I kontynuacje questu z jej narzeczonym.
Przy Eterni zaś mamy tylko mroźną jaskinie, doline enny i zagroda gracjana. Gdyby było można dodać kilka pomniejszych lokalizacji ? Kto wie, wiele osób podaje swoje propozycje nowych questów, które mogłyby zostać wykorzystane do lepszego rozbudowania świata. Przy Langeburgu gdy idziemy do mglistej doliny jest zwykły las. Gdyby dodać tam animacje mgły, jak i jakieś dodatkowe lokacje na południe od lasu gdzie bijemy banitów którzy blokują drogę do Urkaden. To samo tereny przy Urkaden są moim zdaniem zbyt biedne. Eliar podobnie. Przy Devos jak zauważyłem jest już więcej lokalizacji gdzie nie trzeba nic dodawać, to samo Nordia czy sam Azarad.
Nie wiem jakie jest wasze osobiste zdanie. Jednak moim jest by dodać wiele dodatków do poprzednich miast, by bardziej ten świat był rozbudowany. Podobnie jak było z upkiem Urkaden gdzie została dodana lokalizacja tuneli dusz itp.
Zachęcam do rozmów i podzielenia się waszymi opiniami