Zabawne jest to że pisze to osoba która tak postępuje, ja bym się na Twoim miejscu wstydził takie coś na forum pisać po Twoich prezentacjach i jękach na DC.
Ciekawe bo odnoszę wrażenie że nadal trzymasz z takimi osobami i nic się nie zmieniło w Twoim postępowaniu.
A Ty nie miałeś o wszystko bólu? Przypomnij sobie jak miałeś ból o igrzyska (jak nie miałeś składu bo nikt nie chciał z Tobą chodzić) o globale, nawet miałeś wąty do Twojego przyjaciela jak wygrał z Tobą na KG xD
Wyszedłeś z sojuszu o ile dobrze pamiętam tylko dlatego że nie oddawaliśmy sobie walk tylko się po prostu biliśmy. Sam mieszasz ludzi w swoje konflikty ale to się nie liczy mam rozumieć. Ciekawi mnie kiedy taka sytuacja się powtórzy tylko z Twoimi obecnymi "kolegami" i znowu zaczniesz grać osobę zmanipulowaną, tylko kto poza Tobą w to uwierzy?
Dużo rzeczy sobie wymyślałeś że już nie wiadomo co jest prawdą, to że dajesz ludziom ignory jak popadnie nie znaczy że są toxikami xD
Miałem Tobie nie odpowiadać ale już mnie irytuje Twój off-top. Zauważ że nikt poza Senseiem Tobie nie odpowiedział a Ty dalej zaśmiecasz temat swoimi przemyśleniami na temat Senseia o które nikt Ciebie nie prosił. Masz jakiś problem do niego to sobie z nim wyjaśnij na priv a nie na forum bo to nie jest od tego....