Zobacz wyniki ankiety: Czy Ludwiś powinien przestać być pipką?
- Głosujących
- 14. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Użytkownik
Czy Ludwik powinien nam pomogać w lochach Urkaden?
To troche gupie, ze Ludwik nam nie pomaga z trollami. Chodzi za nami a nic nie robi w walkach. Nie wiem, czy dodanie Ludwika do tych walk nie ma sensu, więc ktoś może napisać swoje zdanie. Może to nic wielkiego nie zmieni, ale chciałbym żeby Ludwik ruszył dupę.
-
VIP
Myślę, że dodanie Ludwika jako pomoc w walkach znacznie zwiększyłoby immersje, dlatego pod tym względem jest to na pewno bardzo dobry pomysł.
Ale z drugiej strony w takiej sytuacji być może powinny być wprowadzone jakieś kary do zdobywanego expa, złota, ap z potworów, przy których pomaga Ludwik. Mogłaby być też możliwość wybrania przez gracza czy chce żeby Ludwik pomagał mu w walkach, czy tak jak teraz, robił za tło.
-
Użytkownik
Ludwik jest po to by dotrzymał nam towarzystwa, żebyśmy przypadkiem depresji nie złapali z samotności. Pamiętam jak ktoś miał depresję i chciał sobie coś zrobić. Gdy się go z pytałem co się stało to odpowiedział, że był samotny w mfo3 będąc sam w tych lochach Urkaden. Jak dla mnie Ludwik ratuje wiele ludzi przed depresją spowodowaną zostaniem samemu w tych lochach dlatego dalsze zmiany nie mają sensu.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia