Skoro jest skin dla wygranego kg, to proponuję dodać skina też dla wygranego iś
Skoro jest skin dla wygranego kg, to proponuję dodać skina też dla wygranego iś
na kg wygrywaja lepsi, a na is najwieksze sklady 8) na nie
Propozycja jak najbardziej na tak, myślę że nagrody są na tyle niskie że razem ze skinem zwycięzca powinien otrzymać możliwość wyboru komu wręczy artefakt o którym wspominał Andrzej drzewo. Bo nagrody za is są nadal na poziomie gdy ten event był rozgrywany 2x w tygodniu.
- - - - - - - - - -
Na żadnym z tych eventów nie wygrywa lepszy bo taki jest zamysł tego typu eventow by na zwycięzcęstwo miało duży wpływ szczęście. Wiadomo szczęściu zawsze można pomóc:
Na kg poprzez udoskonalenie skryptu/wykucie lepszego eq/ przelosowania eq
Natomiast na iś poprzez zebranie większego timu.
Przecież na IŚ chodzi jeden skład, a wy tutaj proponujecie jakieś skiny i artefakty. Śmiechu warte że za nabicie sobie walk chcecie skin i jakieś artefakty, ale powiedzmy że jestem na tak, w końcu to najlepsza edycja igrzysk
Czas przestać proponować zmiany wyłącznie pod siebie.![]()
Miłego dnia
Xdddddd chyba musisz przeczytać jeszcze parę razy mój post to dopiero zrozumiesz.//Apropo Ashley//
Propozycja zmiany kosmetycznej nie wpływającą na rozgrywkę to też nie jest zmiana pod siebie bo nic na tym nie zyskuje. Po prostu zgadzam się z propozycją bo nie ma co wprowadzać gradacji równoważnych eventów. Nie wiem jest 2023 nikogo nie obchodzi kto wygra w danym tygodniu iś albo kg a bronicie się przed taką zmianą jakby to co najmniej uprawniało do przedpremierowego wejścia do scythe xd
- - - - - - - - - -
A odnośnie artefaktu to zgodnie z tym co napisałem nie miał otrzymywać go zwycięzca iś tylko osoba wybrana przez zwycięzcę iś z racji na tematykę artefaktu. Mogę wam obiecać że jeśli ja bym wygrał is to artefakt bym chciał na ten moment by otrzymał gracz Ashley.
No ale jaki jest sens dodawania takich "kosmetycznych zmian" skoro aktywność graczy na tych eventach nie jest za duża. Jeżeli już to jak będzie Scythe i będzie więcej chętnych chciało wchodzić to takie "odświeżenie" miałoby sens. Teraz według mnie jest to zbędne ale nie musisz się ze mną zgadzać.
Miłego dnia
Proponuje taki:
![]()
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Jestem na tak o ile masc lib chusteczki beda tez