Strona 16 z 19 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 226 do 240 z 277

Temat: Bartolome i inne zjawiska pogodowe

Tester Avatar Denol
    Denol ja się wypowiem tylko odnośnie igrzysk bo jednak na to chodziłem , czy nie uważasz że wyłapywanie 4 osobowej ekipy 16 min osobami od ciebie to jest uczciwe ?
    Może się mylę, ale igrzyska powstały na długo przed Nordią. Wówczas wyłapywanie innych ekip i nawet saboty były czymś normalnym. Poza tym ciekawi mnie gdzie ty naliczyłeś aż 16 osób, ale mniejsza z tym. W każdym razie gdy nas było mniej, zrobiliście dokładnie to samo. Mogliście wtedy spróbować zaproponować, hej może nie będziemy was dziś wyłapywać i wy nas, walczmy 4v4. Kto wie może gdyby tak było, dzisiejsze walki wyglądały inaczej.

nie ja nie wywalam żalu ale śmieszy mnie to że piszcie łatwo itd , może i łatwo ale jakim kosztem ?
    O i tutaj wracamy do przeszłości... gdzie ktoś po wygranych IS zaczął pisać "ale łatwo", "nauczcie się grać, a potem przychodźcie na IS". Nie będę podawał nicku, chyba że ci na tym zależy. W każdym razie tą osoba nie byłem ja, nie był to też nikt z mojej grupy. Więc zaczęło się odpowiadanie w ten sam sposób i najwidoczniej ciągnie się nadal. Tylko z tą różnicą że my nie narzekamy w odwrotnej sytuacji na forum.

Kolejka macie taka długa do Winów że chcieliście igrzyska czwartkowe które nie wejdą bo chyba lepiej myśleć o scythe a nie o jakiś igrzyskach
    Dlaczego kłamiesz? Osobami które nalegały czwartkowe igrzyska pochodzą z waszej aktualnej grupy, początkowo gdy głównie ich sojusz wygrywał "bo dobrze się gra, dodajmy czwartkowe IS". Później po zmianach aby dodać ale w innej formie, czwartki z grupowaniem przed IS (musiałby powstać od 0 event z osobnymi zasadami, nie ma możliwości ustawienia innych zasad dla edycji czwartkowych i niedzielnych). A jak już sam zauważyłeś, chyba lepiej myśleć o Scythe, zamiast takowy event próbować tworzyć.

I nie zaprzeczaj że nie chodzisz z grupą min 16 osób i se oddajecie walki bo to każdy normalny widzi
    Owszem zaprzeczam temu że chodzę w grupie 16 osób, natomiast nie wiem dlaczego czepiasz się oddawania walk? Przecież sami robicie tak samo, każdy tak robi.

czy nie uważasz że wyłapywanie 4 osobowej ekipy 16 min osobami od ciebie to jest uczciwe
    Pozwól że też o coś zapytam. Czy uważasz że rozpoczynanie walk 4v4, gdy na event chodzi 12 osób jest uczciwie? Ostatnia drużyna w takiej sytuacji odpada na czas.

Zrób coś dla tej gry żeby wbijali ludzie na eventy osoby nowe itd nie które będą namawiane i przekupywane i potem o zobaczcie ile osób na igrzyskach taki przykład daje
    W ramach ciekawostki dodam, dużo grup próbowało swych sił po wydaniu eventu na 80 lvl. Dużo z nich szybko rezygnowało przez dominacje 2 drużyn i już więcej nie wracało. Natomiast jeśli mamy patrzeć na samą frekwencje to powinniśmy całkowicie usunąć grupowanie, przecież w Devos frekwencja była największa.

Użytkownik
    Na chwilę obecną nie wypowiadam się więcej nie widzę sensu na dyskusje z tobą , nie gram od dziś i widzę wszelkie zmiany ale niech to zostanie ze mną , mam nadzieję że tylko gra nie upadnie przez taką upartość , dobre czasy mfo minęły niestety , lecz to od ciebie i od innych zależy jak się dalej potoczy , trzymam tylko kciuki że w końcu beda dobre jakieś zmiany które będą dla wszystkich graczy dobre .

Kyle Crane
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Varvinex Zobacz post
    O no i to jest właśnie jeden z tych szeryfów, adwokatów diabła, którzy się udzielają, a nawet nie biją tego mini bossa

Otóż już cię prostuje. PONIEWAŻ NIE KAŻDY MA OCHOTĘ ŁADOWAĆ TYLE PIENIĘDZY W TĄ GRĘ I TO, ŻE JEST TAKA MOŻLIWOŚĆ, TO NIE ZNACZY, ŻE POWINNA BYĆ WYKORZYSTYWANA WOBEC GRACZY FREE TO PLAY, GDYŻ W REGULAMINIE JEST NAPISANE NAWET, ŻE MF'Y SĄ TYLKO DODATKOWE. Swoją drogą, ciekawi mnie, czemu odniosłeś się jedynie do mojego komentarza

- - - - - - - - - -

Podkreślę tylko, że zamiast non stop pyskować i podważać pomysły administracji, to możesz podwinąć warkoczyki i sp.. uciekać do innej piaskownicy, jeśli ci nie pasuje.
    Owszem obecnie nie bije tego globala, biłem x czasu temu w tym się z Tobą zgodzę. To, że aktualnie go nie biję nie oznacza, że nie mogę się na ten temat wypowiedzieć, bo jest to forum publiczne i mam prawo podzielić się swoim zdaniem na ten temat. Odniosłem się do Twojego komentarza i oddzieliłem specjalnie, ponieważ do niego jest tylko jedna krótka wypowiedzieć i nie rozumiem tego napadu szału??? W każdej grze waluta za pieniądze daje jakąś tam przewagę, jest to logiczne i mam wrażenie jakbyś się urodził wczoraj. Mfy tak dokładnie są dodatkowe, jak napisałeś i nie musisz ich ładować, by móc normalnie grać, ale wtedy nie masz również profitów, proste i logiczne... Prosta zasada: ktoś ładuje mfy = ma z tego profity i administracja nie będzie karać graczy którzy wykupili sloty i powbijali sobie postacie ( napisałeś tylko o ładowaniu kasy, ale nie każdy ładował samą kasę, tylko poświęcił swój czas na wbicie ich bez ). Mam nadzieje, ze zaspokoiłem twoją ciekawość . Jeśli już dyskutujesz w tym temacie to rób to normalnie i głupie odzywki zostaw dla siebie, bo na nikim nie robią wrażenia, a źle świadczą tylko o Tobie.

Użytkownik Avatar Dorek
    Skończcie płakać o te igrzyska bo zaraz wrócę do gierki i was ustawię do pionu
    Moja pierwsza świadomość - piętnastak (piętnastak)
    Mam przed sobą jeszcze wiele, rola w tym własna (w tym)
    Mam przed sobą jeszcze wiele, ale zrobić jak mam (ja)
    Jestem w dupie, gdzieś na wiosce, z dala od miasta
    Dosyć mam fleszy, dosyć twarzy na melanżach (brrr)
    Dosypali jej do drinka, i wyszła prawda
    W koło ostry melanż, tak mi minął osiemnastak
    Tak mi minął osiemnastak
    Woaaah, jestem śliczny
    Naprawdę wiem co się dzieje, nie jestem naiwny (nie)
    Ale mam blizny (woaaah)

Użytkownik
    Cytat Napisał Pregnant Zobacz post
    Czemu ludzi zabijający swoją 1500 amaterasu obowiązują takie same limity jak nowych graczy tylko dlatego, że ci pierwsi przyszli na amaterasu inną postacią???
    Jakie to jest głupie!

- - - - - - - - - -

Powinno sprawdzać czy ktoś ma złapanych 100 amaterasu na całym koncie, a nie tylko na danej postaci!

- - - - - - - - - -

Jak ja mam nabić pożeracza gdy konkuruję z ludźmi którzy biją swoją tysięczną amaterasu na takich samych zasadach?! To niesprawiedliwe.
    No jeszcze dolicz to co biłeś na starym koncie, ilość AP jaką tam uzyskałeś, po czym poszły nerfy AP i blokady na bonusach do AP.

- - - - - - - - - -

Jakbyś to robił 4fun, to byś potem nie pisał tutaj całej rozprawki na 500 słów na ten temat

Co do samych zmian, to nie wiem co innego (poza przywróceniem starej ilości AP'u) byłoby dobrą zachętą dla graczy, aby wbijali na globale i jednocześnie nie psuło równowagi na rynku w tej grze. Jedyne co bym może wprowadził, to żeby złoty pył miał np dopisek ,,dostępny od poziomu 80''.

O bójki w świątyni najwięcej odzywają się odziwo Ci, którzy nawet przed wyłączeniem bójek nikogo nie łapali, lub łapali tylko jedną osobę, aby ją podenerwować.
    Dałbym sobie rękę uciąć, że jakby teraz zobaczyć, kto najbardziej domagał się bójek i włączyć je spowrotem, to te osoby nawet by nie siedziały na amie.

W kwestii losowania, kto złapie amę, to nawet bym powiedział, że jest sprawiedliwie, ale wyłączyłbym wtedy możliwość akceptacji pomocy i też dał na zasadzie losowania pomocników, lub zasada ,,kto pierwszy, ten lepszy''.
    Co za różnica jakie posty piszę, lubię się udzielać na forum więc się udzielam. Do jakiej jeszcze aktywności się przyczepisz? Dobrze że moje spalanie energii Ci nie przeszkadza.

Użytkownik
    Cytat Napisał MasterOfFlair Zobacz post
    Owszem obecnie nie bije tego globala, biłem x czasu temu w tym się z Tobą zgodzę. To, że aktualnie go nie biję nie oznacza, że nie mogę się na ten temat wypowiedzieć, bo jest to forum publiczne i mam prawo podzielić się swoim zdaniem na ten temat. Odniosłem się do Twojego komentarza i oddzieliłem specjalnie, ponieważ do niego jest tylko jedna krótka wypowiedzieć i nie rozumiem tego napadu szału??? W każdej grze waluta za pieniądze daje jakąś tam przewagę, jest to logiczne i mam wrażenie jakbyś się urodził wczoraj. Mfy tak dokładnie są dodatkowe, jak napisałeś i nie musisz ich ładować, by móc normalnie grać, ale wtedy nie masz również profitów, proste i logiczne... Prosta zasada: ktoś ładuje mfy = ma z tego profity i administracja nie będzie karać graczy którzy wykupili sloty i powbijali sobie postacie ( napisałeś tylko o ładowaniu kasy, ale nie każdy ładował samą kasę, tylko poświęcił swój czas na wbicie ich bez ). Mam nadzieje, ze zaspokoiłem twoją ciekawość . Jeśli już dyskutujesz w tym temacie to rób to normalnie i głupie odzywki zostaw dla siebie, bo na nikim nie robią wrażenia, a źle świadczą tylko o Tobie.
    Pytając o to, czemu odniosłeś się akurat do mojego komentarza miałem na myśli, że nie ja o tym wspomniałem jako pierwszy
    To co ty tutaj sugerujesz, że ktoś kto wydał pieniądze ma czerpać korzyści kosztem graczy free to play na GLOBALU jest troszkę żałosne, takie profity można czerpać, owszem, ale z czegoś, co NIE bezpośrednio konkuruje z innymi graczami, czyli nwm, kalendarz adwentowy z 7 postaci, czy wchodzenie na event haloweenowy z 5 tysiącami energii na plecach.

Kyle Crane
    Konto usunięte
    Pytając o to, czemu odniosłeś się akurat do mojego komentarza miałem na myśli, że nie ja o tym wspomniałem jako pierwszy
    To co ty tutaj sugerujesz, że ktoś kto wydał pieniądze ma czerpać korzyści kosztem graczy free to play na GLOBALU jest troszkę żałosne, takie profity można czerpać, owszem, ale z czegoś, co NIE bezpośrednio konkuruje z innymi graczami, czyli nwm, kalendarz adwentowy z 7 postaci, czy wchodzenie na event haloweenowy z 5 tysiącami energii na plecach.
    Kosztem graczy free to play? Czy osoby przychodzące inną postacią blokują Ci w jakiś sposób bicie/możliwość złapania globala? Nie.. skoro zostało wprowadzone losowanie to konkurujesz z nimi o złapanie i tyle. Punkty MF wpływają na konkurowanie z innymi graczami, bo można szybciej zrobić eq, do woli resetować statystyki, dokupywać blokadę na mapach bójkowych, losować zestawy na kg itp. tak więc nie widzę tutaj w ogóle przeszkód, by ktoś kto wyexpił sobie 7 postaci nie mógł każdą z nich łapać globala z osobnym pożeraczem xD. Tak swoją drogą, to oboje wiemy w kogo miałby ten absurdalny pomysł uderzyć, bo wiadomo kto tam stoi z paroma wyexpionymi postaciami i chcesz jak najbardziej ograniczyć im bicie pod siebie. Cały czas nawijasz o tych nieszczęsnych pieniądzach, a pomyślałeś chociaż przez chwilę, że są osoby które wcale nie wbiły postaci za punkty mf ( są w wśród nich osoby w które chcesz tą zmianą uderzyć ) i taka zmiana miałaby też uderzyć w nie??? Są starsi gracze mający bodajże te 5 slotów ze starych czasów lub osoby co wykupiły sloty, ale postaci z pomocą mf nie wbiły i takie osoby też miałby mieć taką blokadę nałożoną? Mało jest osób, które nie wydały ani zł na tą grę, są osoby takie jak np. Ty które wydały mf na skiny, a są osoby które wydały na sloty i sobie postacie wyexpiły, więc na taką zmianę uderzającą w konkretnych graczy nie masz co liczyć i na tym swój udział w tej dyskusji zakończę.

Użytkownik
    Kosztem graczy free to play? Czy osoby przychodzące inną postacią blokują Ci w jakiś sposób bicie/możliwość złapania globala? Nie.. skoro zostało wprowadzone losowanie to konkurujesz z nimi o złapanie i tyle. Punkty MF wpływają na konkurowanie z innymi graczami, bo można szybciej zrobić eq, do woli resetować statystyki, dokupywać blokadę na mapach bójkowych, losować zestawy na kg itp. tak więc nie widzę tutaj w ogóle przeszkód, by ktoś kto wyexpił sobie 7 postaci nie mógł każdą z nich łapać globala z osobnym pożeraczem xD. Tak swoją drogą, to oboje wiemy w kogo miałby ten absurdalny pomysł uderzyć, bo wiadomo kto tam stoi z paroma wyexpionymi postaciami i chcesz jak najbardziej ograniczyć im bicie pod siebie. Cały czas nawijasz o tych nieszczęsnych pieniądzach, a pomyślałeś chociaż przez chwilę, że są osoby które wcale nie wbiły postaci za punkty mf ( są w wśród nich osoby w które chcesz tą zmianą uderzyć ) i taka zmiana miałaby też uderzyć w nie??? Są starsi gracze mający bodajże te 5 slotów ze starych czasów lub osoby co wykupiły sloty, ale postaci z pomocą mf nie wbiły i takie osoby też miałby mieć taką blokadę nałożoną? Mało jest osób, które nie wydały ani zł na tą grę, są osoby takie jak np. Ty które wydały mf na skiny, a są osoby które wydały na sloty i sobie postacie wyexpiły, więc na taką zmianę uderzającą w konkretnych graczy nie masz co liczyć i na tym swój udział w tej dyskusji zakończę.
    No cóż, nie chce mi się już tłumaczyć, skoro w tak prosty sposób nie zrozumiałeś.

Użytkownik
    Cytat Napisał Denol Zobacz post
    Skoro już ktoś zaczął offtop o IŚ w temacie dotyczycącym Amaterasu, to może też się dołączę.
    Trudno się odnieść do tego postu, bo powyrywane fragmenty (nawet nie całe zdania) z wypowiedzi, ale spróbuję.

Igrzyska trochę się zmieniły od czasu kiedy miałem jakąś ekipę na IŚ, większa ekipa pozwalała na uniknięcie wbijania osób postronnych na saboty + zbierałem sobie ludzi którzy chcieli wspólnie sobie poklikać i tyle (fundamentalną zasadą był brak sabotów), teraz jest trochę inna mechanika, nie wiem, nie chodzę może kilka razy byłem jak rozwiązali grupowanie. Ktoś coś wspominał o sabotach, więc też wspomniałem, bardziej mi chodziło o:
    - jaki efekt wywołałoby pełne mieszanie składów,
    - jak potoczyłaby się cała rozgrywka.
    I to nie jest z jakimś przekąsem, chodzi o eksperyment jak zachowałyby się osoby + byłaby to totalna nowość, jakby "sojusze" zawiązywałyby się w trakcie rozgrywki i to by było może fajne? Nie interpretujcie wszystkiego jako coś negatywnego, bardziej - coś nowego, coś innego, a może by fajnie wypaliło? I właśnie to jak podchodzisz do moich postów że "możesz przestać płakać i narzekać na wszystko" pokazuje, że przeszkadza Ci moje zdanie. Oczywiście nie wejdzie jak już tak to opisujesz.

W sumie mam fajny pomysł, przywrócenie bójek na Amaterasu. Ale jednocześnie dodanie ograniczenia, tylko 1 postać gracza może przebywać w Wyklętej Świątyni.
    Spoko rozwiązanie, chociaż jak dla mnie to zaraz usuńcie wszystkim te dodatkowe postacie, przerzućcie exp na jedną główną i po problemie. Nikt nie będzie miał problemu że ktoś inny ma jakąś dodatkową postać. Chociaż wtedy trzeba usunąć akceptacje pomocy, bo złapie Barbinexa, poddam i wrócę i co wtedy? Blokada na wejście do świątyni po przegranej walce? Zaraz jak w przypadku naliczania żetonów będzie potrzebna mechanika kwantowa żeby wszystkie warunki znać czy się da czy się nie da.

Czyli narzekasz na losowanie w przypadku globala, ale proponujesz to na evencie?
    Przecież napisałem w jednym z postów jaki efekt to przyniesie na evencie (negatywny), więc raczej nie proponuje + chyba mało co łapałem ostatnio na eventach globale, także wsio ryba. Mnie tu już nic nie zdziwi, będzie jak postanowisz Denolu, bez względu na to czy to komuś się podoba czy nie.

Ogólnie wszystko w Twoich rękach, bawcie się dobrze z tymi zmianami, zrobisz tak jak będzie wygodniej.

- - - - - - - - - -

Czyli co, testerzy nie powinni mieć prawa brania udziału w eventach? To ich wina że dobrze grają?
    PS. Zapewne chodzi o szybkość / dostępność / przetestowanie danego ekwipunku / statystyk, zmian np. na KG. No cóż taka "uroda" bycia testerem.

- - - - - - - - - -

1. Usuńmy wszystkim te dodatkowe postacie niech mają jedną!
    2. Usuńmy te wszystkie duże limity energii, bo też coś o tym było że na evencie wchodzisz z 5k eny, po to są MFy żeby skiny kupować!
    3. Zablokujmy możliwość bycia dwiema postaciami na tej samej mapie to niesprawiedliwe.
    4. Jedne osiągnięcia na wszystkich postaciach, wbijasz jednym 1000 królików niech każdy ma wbite.
    5. Ja to bym zablokował możliwość chodzenia inną postacią niż główną na KG, bo to niesprawiedliwe że ktoś kto ma Maga i Woja na 80 może tak sobie zmieniać, może inni nie mają bo im się nie chciało wbijać, a chcieliby sobie pochodzić inną postacią.

Ogólnie to trzeba spłaszczyć tą grę, niech wszyscy mają to samo, czyli jedną postać, takie same gemy (jeden zestaw) i każdy taki sam, bo to niesprawiedliwe że kiedyś Kim Chi nabił sobie gemy na amie po kilku walkach, a nowi gracze muszą ORAĆ i wbijać albo kupować. Wszystko to NIESPRAWIEDLIWE, wszystkim wszystko, niech decyduje algorytm losujący. Już śmieszkuję ale administracja mówi "nie róbcie multi, przecież macie możliwość posiadania 7 postaci!", zaraz one wszystkie będą useless. bo teraz nimi nawet nie można sobie kłów w Wiosce Igloo wymienić, chyba w Zielarki też nie można wymienić lotosów co nie?

- - - - - - - - - -

Temat już zostawiam, bo i tak średnio ma sens wypowiadanie się tutaj, góra z podpowiedziami Denola zrobi wedle uznania. Co ma być to będzie, bez odbioru!

Użytkownik Avatar damianxp
    Skoro już ktoś zaczął offtop o IŚ w temacie dotyczycącym Amaterasu, to może też się dołączę.

Skoro to jest offtop to proszę Ciebie nie ciągnij tematu. Nie będę się wypowiadał o igrzyskach bo ty powiesz tylko część prawy wygodną dla Ciebie i resztę pominiesz, albo przedstawisz to w zupełnie inny sposób niż miało miejsce w rzeczywistości (czyli skłamiesz)
    Odniosę się do jednej TYLKO rzeczy: Dostałeś dwa wyłapania/saboty od mordreda bo sam nam psułeś o ile się nie mylę 3 miesiące około, a ty to przedstawiłeś w takim tonie jakbyśmy my tak grali, jakoś sobie nie przypominam żebym z Skade Jumanji i Dawidem jak padaliśmy po tych zmianach z wami (bo nikt więcej na to nie chodził) na klątwe umarlaka to jakoś na was nie nasyłaliśmy ludzi którzy mieli by jako jedyne zadanie popsuć wam zabwę.

Ktoś tu był zbyt pazerny na wygrane z igrzysk bo rozkład winów 50/50 z lekkim odskokiem na waszą korzyść to było dla was za mało i musicie wygrywać każde, za wszelką cenę, nawet kosztem zepsucia zabawy wszystkim innym.

Jeżeli już próbujesz manipulować to chociaż nie w grze gdzie są raporty, proszę Cię... to naprawdę można łatwo zweryfikować, wystarczy tylko chcieć.
    Sam nazywasz na czacie wyłapywanie sabotami a potem piszesz na forum jakie saboty.

I jeszcze jedno nie pisz że w Devos chodziło najwięcej osób, bo to nie prawda, najwięcej chodziło w momencie ich otwarcia (eliar) saboty, sprawiły dość spory odpływ graczy. Nie porównuj swojej ekipy do senseia w Devos, powstanie obu ekip miało różne przyczyny:

*sensei zrobił ekipę by nie można było mu zepsuć zabawy i pamiętam że coś takiego jak sabot był niedopuszczalny, nawet wbicie przez przypadek do przeciwnik oznaczało, że masz grać normalnie, za sabotowanie nawet z korzyścią dla nas można było wylecieć, nikt nie grał tak by wygrać za wszelką cenę, liczyła się frajda z walk, zaraz znowu ktoś mi napisze że nie prawda itp.

*Twoja ekipa powstała po to by wygrywać jak najmniejszym kosztem (przewaga liczebna zawsze po waszej stronie) wszelkie zagrywki typu 2v1, 4v3 itp. ma być łatwo, ma być pewnie.

Więc proszę nie mów, że gralibyśmy tak samo jak Ty, bo nie graliśmy i nie chcieliśmy grać. Nie bez powodu woleliśmy odpuścić sobie ten event jak prawie wszyscy gracze tej gry, ale dalej mówcie że to są najlepsze igrzyska, frekwencja mówi sama za siebie.

- - - - - - - - - -

Mam nadzieję, że raz na zawsze zakończę temat igrzysk, nie mam ochoty na taką formę dyskusji jaka jest wyżej (tym bardziej na cytowanie wycinków, a nie pełnych zdań by formułować tezy pod siebie)

- - - - - - - - - -

W ramach ciekawostki dodam, dużo grup próbowało swych sił po wydaniu eventu na 80 lvl. Dużo z nich szybko rezygnowało przez dominacje 2 drużyn i już więcej nie wracało. Natomiast jeśli mamy patrzeć na samą frekwencje to powinniśmy całkowicie usunąć grupowanie, przecież w Devos frekwencja była największa.
    Faworytami oczywiście byliście wy i ekipa sensei mop.
    Nowi ludzie się od tego odbili ponieważ razem z mopem robiliście upek i wieszieliscie co brać by mieć najmocniejszy skład i nikt z wami nie miał szans, więc to nie wina grupowania osoby robiące eq i testujące walki nie powinny od razu wchodzić na takie eventy z prostego powodu - żeby nie zdradzać na dzień dobry co jest najlepsze. Nie zabraniam wam chodzić ale powinniście trochę odczekać aż ludzie oswoją się z masą nowych zdolności i uzbrojenia.
    Nadal zapominasz że kłamiesz

Użytkownik Avatar DawidXD
    W każdym razie gdy nas było mniej, zrobiliście dokładnie to samo. Mogliście wtedy spróbować zaproponować, hej może nie będziemy was dziś wyłapywać i wy nas, walczmy 4v4. Kto wie może gdyby tak było, dzisiejsze walki wyglądały inaczej.
    To co napisałeś to złoto, pozwól że Ci przypomnę jak to wyglądało. Po pierwszym zepsuciu przez was nam zabawy napisałem do Ciebie w sprawie wyjaśnienia tej sytuacji, odesłałeś mnie do Fuśka który cytując z pamięci pisał: "Może po prostu chciałem wam nie dać?" Albo "możecie przestać na to chodzić"
    Tak wyglądało dogadanie się na wami a teraz na forum ładnie piszesz że byłoby inaczej. Nie muszę chyba pisać że to nieprawda.

Co do innych wypowiedzi to kogo obchodzi kto coś napisał, od tego jest ignor na czat walki by się szanować. Najzabawniejsze jest to że Twoją główną zasłoną było bo ktoś napisał że chce tak komuś zepsuć i co z tego skoro tego nie zrobił? xD
    To takie krótkie sprostowanie.
    Miłego dnia

Tester Avatar Denol
    Skoro to jest offtop to proszę Ciebie nie ciągnij tematu. Nie będę się wypowiadał o igrzyskach
    To dobrze że tego nie zrobiłeś xD.

bo ty powiesz tylko część prawy wygodną dla Ciebie i resztę pominiesz, albo przedstawisz to w zupełnie inny sposób niż miało miejsce w rzeczywistości (czyli skłamiesz)
    Przecież przez cały czas ty to robisz... więc co ty gadasz?

Dostałeś dwa wyłapania/saboty od mordreda
    I taki jest sens rozmów z wami. Wyłapany byłem 4 razy, powiesz że dwa. Powiesz że jest nas 16 na każdych IS, kiedy nas nawet łącznie tylu nie ma. A ty coś mówisz o tym że ktoś nie mówi prawdy?

, a ty to przedstawiłeś w takim tonie jakbyśmy my tak grali
    Napisałem że to wasza grupa pierwsza wymyśliła sobie wyłapywanie innych, co jest prawdą.

jakoś sobie nie przypominam żebym z Skade Jumanji i Dawidem jak padaliśmy po tych zmianach z wami (bo nikt więcej na to nie chodził) na klątwe umarlaka to jakoś na was nie nasyłaliśmy ludzi którzy mieli by jako jedyne zadanie popsuć wam zabwę.
    Ja jakoś pamiętam jak Jumanji o wypływanie. Swoją drogą dziwne, byłem pewien że jeszcze chodziła grupa od Enka, a nie tylko nasze 2.

Ktoś tu był zbyt pazerny na wygrane z igrzysk bo rozkład winów 50/50 z lekkim odskokiem na waszą korzyść to było dla was za mało i musicie wygrywać każde, za wszelką cenę, nawet kosztem zepsucia zabawy wszystkim innym.
    To prawda, ktoś był zbyt pazerny. Dlatego to WASZA grupa zaproponowała wyłapywanie jako pierwsza, nawet kosztem zepsucia zabawy innym.

Jeżeli już próbujesz manipulować to chociaż nie w grze gdzie są raporty, proszę Cię... to naprawdę można łatwo zweryfikować, wystarczy tylko chcieć.
    To prawda, powinieneś się następnym 5 razy dobrze zastanowić zanim ponownie spróbujesz manipulować. A tutaj pierwszy przykład, dwie(4) walki w których zostałem wyłapany przez Mordreda, oczywiście jeszcze można doliczyć inne osoby które mnie łapały.
    Nazwa:  sde.PNG
Wyświetleń: 1088
Rozmiar:  15.1 KB

Sam nazywasz na czacie wyłapywanie sabotami a potem piszesz na forum jakie saboty.
    Aż się musiałem chwilę zastanowić czy nie rozmawiam z botem. jeśli był ktoś kto nazywał wyłapywanie sabotami, to prawdopodobnie byłeś to ty lub twoi koledzy. Więc nie wciskaj tu kitu, wypadałoby żebyś przeprosił.

I jeszcze jedno nie pisz że w Devos chodziło najwięcej osób, bo to nie prawda, najwięcej chodziło w momencie ich otwarcia (eliar) saboty, sprawiły dość spory odpływ graczy.
    No tak, faktycznie w momencie wyjścia chodziło najwięcej osób. Bez grupowania i z akceptacją pomocy(chyba?), czyli podobnie do tego co jest teraz.

Nie porównuj swojej ekipy do senseia w Devos, powstanie obu ekip miało różne przyczyny:
    A no tak sorka, przecież ekipa Senseia w Devos była stworzona żeby wygrywać, nie wiem jak mogłem to porównywać. Niesamowity jesteś, zapomniałem że u was przestrzega się moralności Kalego.

sensei zrobił ekipę by nie można było mu zepsuć zabawy i pamiętam że coś takiego jak sabot był niedopuszczalny, nawet wbicie przez przypadek do przeciwnik oznaczało, że masz grać normalnie
    Patrz a ja pamiętam walkę gdzie walczyłem na Senseia, wbił do niego na sabota jakiś typ którego nie znam. Cała walkę narzekał mi na pw mówiąc że to moja wina, a po wszystkim napisał na prezce o tym że nasyłam saboty. Przypomnę jeszcze raz typ którego nie znam i z nim nie pisałem. Gdy innym razem do mnie na sabota wbił jego kolega, to on umył ręce mówiąc że to nie jego sprawa i mam mu dać spokój. Chyba też powinienem wtedy obwiniać go całą walkę i dodać na prezke że nasyła saboty?
    Wracając do tematu, tak się składa że przez jakiś chodziłem z waszą grupą (chyba nawet pod koniec Devos). Nikt nie zabronił mi, ani osobą z którymi przyszedłem sabotować.

za sabotowanie nawet z korzyścią dla nas można było wylecieć, nikt nie grał tak by wygrać za wszelką cenę, liczyła się frajda z walk, zaraz znowu ktoś mi napisze że nie prawda itp.
    Po wydania Nordii też się liczyła wspólna frajda i zabawa z resztą sojuszu co? Cytując pewną ważną osobę z waszego sojuszu "Nie mam ochoty na rozmowę z podludźmi którzy nie potrafią zrobić profilu na TvT" .

*Twoja ekipa powstała po to by wygrywać jak najmniejszym kosztem (przewaga liczebna zawsze po waszej stronie) wszelkie zagrywki typu 2v1, 4v3 itp. ma być łatwo, ma być pewnie.
    Ale ty jesteś... głupoty gadasz .

Więc proszę nie mów, że gralibyśmy tak samo jak Ty, bo nie graliśmy i nie chcieliśmy grać. Nie bez powodu woleliśmy odpuścić sobie ten event jak prawie wszyscy gracze tej gry, ale dalej mówcie że to są najlepsze igrzyska
    No tak przecież jak gracze odpuszczali przez ciągle wygrywanie 2 ekip było ok, w końcu jedna z nich to wasi koledzy.

Mam nadzieję, że raz na zawsze zakończę temat igrzysk, nie mam ochoty na taką formę dyskusji jaka jest wyżej (tym bardziej na cytowanie wycinków, a nie pełnych zdań by formułować tezy pod siebie)
    Odniosłem się do większości waszych wypowiedzi dotyczących IS, patrząc na to że było to z kilku postów i poruszały różne kwestie, to ciężko odpowiedzieć w 1 wiadomości. Więc może przestań wymyślać jakieś farmazony, dlatego że nie masz racji.

Ale masz racje, dyskusje dotycząca Igrzysk tutaj powinniśmy zakończyć W końcu dyskusja z wami nie ma żadnego sensu i wielokrotnie to udowadnialiście.

Nowi ludzie się od tego odbili ponieważ razem z mopem robiliście upek i wieszieliscie co brać by mieć najmocniejszy skład i nikt z wami nie miał szans, więc to nie wina grupowania
    No tak, to nie wina grupowania. Przecież takie osoby po prostu mogły walczyć optymalnym składem, z którym innym ciężko było rywalizować.

osoby robiące eq i testujące walki nie powinny od razu wchodzić na takie eventy z prostego powodu - żeby nie zdradzać na dzień dobry co jest najlepsze. Nie zabraniam wam chodzić ale powinniście trochę odczekać aż ludzie oswoją się z masą nowych zdolności i uzbrojenia.
    Igrzyska wróciły po kilku miesiącach po upku, każdy gracz miał czas aby zapoznać się z eq i powalczyć TvT w bójkach. Czyli wracamy do "testerzy nie powinni mieć takich samych praw jak gracze?

Użytkownik Avatar damianxp
    Po pierwsze nikt mi nie proponował grania w ten sposób, więc równie dobrze mogłeś to sobie wymyślić, nie obchodzi mnie czy ktoś tak pisał w emocjach czy nie, ważne są czyny a nie pitu pitu.
    Dużo osób w te kilka miesięcy dopiero dobiło poziom i chciało testować buildy od razu na walkach by przetestować na tym co biorą inne ekipy, teraz usprawiedliwiaj swoją pazerność.
    Co do wylapan do mordreda to przepraszam nie zauważyłem że było ich więcej. Zresztą skoro ty możesz komuś psuć bo ktoś inny kto nawet nie jest w wyjściowej czwórce coś napiszę to czemu taki mordred nie miał prawa Ci popsuć za to co zrobiłeś? Pasujesz komuś zabawę po czym narzekasz jak ktoś się zemści.

Nadal zapominasz że to ty faktycznie zacząłeś się bawić w Hej zepsujemy innym zabawę, ze mną nikt nie ustalał wylapywan więc mówię jak było odkąd ja chodzę, to co było wcześniej powinniscie wyjaśnić między sobą a nie wplątywać w to osoby trzecie które nie brały w tym udziału. Dziękuję za rozmowę.

- - - - - - - - - -

Jaki ma sens zarzucanie mi kłamstwa że ktoś od senseia zrobił coś w Devos jak ja dwa lata ponad nie grałem, nie wiem może tak było, mówię odkąd ja z nimi chodziłem.

- - - - - - - - - -

Nie zarzucam Ci kłamstwa, nie powinieneś mieć do mnie pretensji o to co że nie wiem co ktoś robił kiedy ja na to nawet nie chodziłem, po zmianach z wyłapywaniem to wróciłem na to po 2/3 miesiącach, mogło się sporo wydarzyć ale wracanie do tego po roku jest mega słabe. To wygląda jakbyś szukał pretekstu nawet nie powodu tylko pretekstu by się dowalić do osób które jedyne co tobie zrobiły to wygrały z tobą igrzyska raz na jakiś czas.
    Nadal zapominasz że kłamiesz

Tester Avatar Denol
    To co napisałeś to złoto, pozwól że Ci przypomnę jak to wyglądało. Po pierwszym zepsuciu przez was nam zabawy napisałem do Ciebie w sprawie wyjaśnienia tej sytuacji
    Przypomnę że wcześniej twoi koledzy chcieli psuć w ten sposób zabawę innym. A czekaj nawet jako pierwszym im się to udało...

odesłałeś mnie do Fuśka który cytując z pamięci pisał: "Może po prostu chciałem wam nie dać?" Albo "możecie przestać na to chodzić"
    Nie odpowiadam za to co piszą inne osoby.

Tak wyglądało dogadanie się na wami a teraz na forum ładnie piszesz że byłoby inaczej. Nie muszę chyba pisać że to nieprawda.
    Napisałem że gdy sytuacja była odwrotna i gdy ty mieliście przewagę (nie po pierwszym wyłapywaniu, więc proszę nie manipulować ). Mowie o sytuacji po kilku miesiącach (nie potrafię określić ile dokładnie), w zasadzie było to kilku edycji podrząd 3-4?

Najzabawniejsze jest to że Twoją główną zasłoną było bo ktoś napisał że chce tak komuś zepsuć i co z tego skoro tego nie zrobił? xD
    To takie krótkie sprostowanie.
    No tak nie zrobił, dlatego że inni się nie zgodzili. Ciężko byłoby wyłapywać innych w 4 osoby.
    Ostatnio edytowane przez Denol ; 29-08-2023 o 01:25

Tester Avatar Denol
    Po pierwsze nikt mi nie proponował grania w ten sposób, więc równie dobrze mogłeś to sobie wymyślić, nie obchodzi mnie czy ktoś tak pisał w emocjach czy nie, ważne są czyny a nie pitu pitu.
    Jasne ktoś chciał to zrobić, ale nie miał nawet takiej możliwości to się nie liczy. Skoro masz zamiar gadać takie głupoty, to przestań gadać cokolwiek. Dobrze wiesz jak było, ale "równie dobrze mogłeś sobie wymyślić" panie Manipulatorze.

Co do wylapan do mordreda to przepraszam nie zauważyłem że było ich więcej. Zresztą skoro ty możesz komuś psuć bo ktoś inny kto nawet nie jest w wyjściowej czwórce coś napiszę to czemu taki mordred nie miał prawa Ci popsuć za to co zrobiłeś? Pasujesz komuś zabawę po czym narzekasz jak ktoś się zemści.
    O tym mówię, Mordred mnie wyłapywał było ok. Nie leciałem z płaczem na forum, przecież mój skład robił to samo. Wasz skład jak sam przyznałeś robił później to samo i mimo to płaczecie o to na forum. Ciekawostka, wyłapałem mniej osób na Igrzyskach od cb.

Nadal zapominasz że to ty faktycznie zacząłeś się bawić w Hej zepsujemy innym zabawę, ze mną nikt nie ustalał wylapywan więc mówię jak było odkąd ja chodzę, to co było wcześniej powinniscie wyjaśnić między sobą a nie wplątywać w to osoby trzecie które nie brały w tym udziału. Dziękuję za rozmowę.
    Nadal zapominasz że kłamiesz i to twój kolega jako 1 skutecznie doprowadził do wyłapania innego składu. Co do osób trzecich, warto przypomnieć że sam takie wyłapujesz, mimo że one nikogo nie wyłapują.
    Poza tym kogo obchodzi durne gadanie kto zaczął, co to przedszkole? Nawet w ta sprawa przemawia na waszą niekorzyść, bo to członek waszego składu pierwszy zaproponował wyłapywanie i skutecznie do tego doprowadził. Było to jednorazowe, bo potem nie miał takiej możliwości. Gdyby miał, to byłoby tak dalej.

Jaki ma sens zarzucanie mi kłamstwa że ktoś od senseia zrobił coś w Devos jak ja dwa lata ponad nie grałem, nie wiem może tak było, mówię odkąd ja z nimi chodziłem.
    To na jakiej podstawie twierdzisz jakie były zasady w jego sojuszu z Devos, skoro twierdzisz że sam przez ponad 2 lata nie grałeś? Jak mam to inaczej nazwać niż kłamstwem, skoro sam się właśnie pogrążasz?.

Nie zarzucam Ci kłamstwa, nie powinieneś mieć do mnie pretensji o to co że nie wiem co ktoś robił kiedy ja na to nawet nie chodziłem
    Nie mam pretensji o to że nie wiesz co ktoś robił kiedy nie chodziłeś. Pretensje mam o to że nie wiesz co kto robił gdy nie chodziłeś, a mimo to mówisz jak niby było.

po zmianach z wyłapywaniem to wróciłem na to po 2/3 miesiącach
    Po zmianach z wyłapywaniem niewiele się zmieniło, pojawiała się 1 nowa ekipa, czasem obchodziła i w podobnym czasie zaczęła chodzić inna. Dopiero po kilku miesiącach (2-4) zaczęło chodzić na jakiś czas więcej ekip. Kolejny okres większej aktywności był po wyłapywaniu, gdzie liczba uczestników była wyższa niż 12. Chociaż tak samo był to krótki okres. Patrząc jednak na samą frekwencje, przez ostatnie pół roku jest większa, aniżeli przez ostatnie pół roku przed zmianami. Oczywiście wpływ na to ma też fakt, że wtedy bez pełnej 4 nie wchodziłeś nawet na event, a teraz możesz nawet solo spróbować coś namieszać.
    Mam tutaj w głowie pewną osobę która sama wbiła na IS, chyba dołączyła do kogoś od nas do walki i ci zaproponowali jej dołączenie po evencie.

mogło się sporo wydarzyć ale wracanie do tego po roku jest mega słabe. To wygląda jakbyś szukał pretekstu nawet nie powodu tylko pretekstu by się dowalić do osób które jedyne co tobie zrobiły to wygrały z tobą igrzyska raz na jakiś czas.
    Ale co ty mówisz, ja wracam do tematu i szukam pretekstu żeby komuś dowalić? Przecież odpowiedziałem na wszystkie wcześniejsze wiadomości dotyczące igrzysk napisane przez was. Więc jak mogę być osoba która wraca do tematu, tylko po to aby wam dowalić... skoro moja pierwsza wiadomość była odpowiedz na kilka waszych postów które dotyczyły igrzysk?

Btw. mi się nie chce ciągnąc tej dyskusji, bo wiem że nie ma ona sensu. Ale tak długo jak wy będziecie to robić odpowiadając na moje posty, będę zmuszony to samo.
    Ostatnio edytowane przez Denol ; 29-08-2023 o 01:47

Uprawnienia