Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 46 do 60 z 64

Temat: Przedmioty "heroiczne ,legendarne, artefakty"

Zdecydowanie lepsze niż te przedmioty :>
    Sam bym chętnie skompletował taką kolekcję kart z bossów

Coni
    Konto usunięte
    Wtedy byłem na tak i teraz nadal jestem, oczywiście chodzi mi o karty kolekcjonerskie.

Użytkownik Avatar Vologart
    Karty są dobre. I key itemsy też. Ja popieram tą część.

Użytkownik Avatar Jaskier
    Te karty moglyby byc inicjacja do questa a'la meteoryty w v2.
    Przykladowo jakis NPC jest podroznikiem, ktory zbiera informacje o poteznych potworach (czyli bossach, +ew unikatowe potworki i mini bossy). W zamian za wszystkie karty da nam wskazowke, gdzie znalesc meteoryty, ktore kolejny NPC wymieni na eq. Ale to w dalekiej przyszlosci ;>

Użytkownik Avatar bxp
    troche za dużo roboty by było. ja byłbym za tym że za każde 10 kart dostało by się przedmiot

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Jaskier Zobacz post
    Te karty moglyby byc inicjacja do questa a'la meteoryty w v2.
    Przykladowo jakis NPC jest podroznikiem, ktory zbiera informacje o poteznych potworach (czyli bossach, +ew unikatowe potworki i mini bossy). W zamian za wszystkie karty da nam wskazowke, gdzie znalesc meteoryty, ktore kolejny NPC wymieni na eq. Ale to w dalekiej przyszlosci ;>
    Nie, nie, nie. Ja tu widzę puste okienka w jakiejś zakładce z profilu które trzeba zapełnić kartami
    Nawet można by dodać jakąś kartę za 100k ze sklepu. Taka wysysarka złota, której kolekcjonerzy by się nie oparli.

Użytkownik Avatar bxp
    gdyby to nic nie dawało to nikt by tego nie kupował ani nie zbierał

Tu akurat sie nie zgodze, sa maniacy (ktorych nie rozumiem), ktorzy np w v2 mieli po kilka(nascie) tysiecy skor dzika czy innych dupereli.

Użytkownik Avatar bxp
    w v2. nie wiadomo czy ci maniacy mają konto w v3. a poza tym nie ma większego sensu dodawać do gry czegoś co nic nie daje i to za kase(skóry dzika są za free)

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Mówię o jednej karcie, która uzupełniłaby braki w kolekcji. Wiem, że wielu żal na wszystko kasy, ale są też tacy, którzy by kolekcjonowali. Co więcej jeśli możliwy byłby handel takimi kartami to nie-kolekcjoner miałby szansę szybkiego zarobku.

Użytkownik Avatar bxp
    najpierw muszą się znaleść kolekcjonerzy a nie wszyscy maniacy mfo3 śpią na dolarach. ja na przykład znam prawie wszystko o tej grze i można by mnie nazwać maniakiem ale nie mam dużo kasy. gdybym nie kupił ostatnio wygodnych butów to miałbym nie więcej niż 150k.
    Ostatnio edytowane przez bxp ; 24-09-2011 o 21:24 Powód: literówka

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Ale kolekcjonowanie nie jest obowiązkowe ;] Ja jakimś cudem wszystko co mi potrzebne sam zdobyłem, bez ponoszenia większych kosztów. A przed upkami zwykle jest nudno więc kolekcjonowanie byłoby urozmaiceniem gry

Użytkownik Avatar bxp
    mogę przyznać ci rację ale ja nie mam kumpli którzy mi pomagają na mini bossy więc nie mam wartościowych przedmiotów na sprzedaż a co za tym idzie nie mam też kasy

Nie musisz miec kumpli, zeby chodzic na mini bossy. Z reszta chodzenie na mini bossy i handel to jedna z lepszych okazji, zeby poznac kogos w grze.

Użytkownik Avatar bxp
    wiem znam już parę osób ale ze znajomymi z realu mogę się umawiać na konkretną godzinę i jest na pewno fajniej

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia