Zobacz wyniki ankiety: Czy zgadzacie się z propozycją?
- Głosujących
- 24. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Użytkownik
Anonimowe wiadomości w prezentach/walentynkach
Usunięcie opcji z eventu walentynkowego oraz noworocznego eventu animowanych wiadomości zawsze co każdy event dostaję od jakiegoś animowanego gracza "troll" wiadomość, która celowo mnie obraża, a nie wiem który mądrala takie wiadomości wysyła. Inaczej mówiąc najlepiej żeby była tylko opcja że od danego gracza dostaję wiadomość.
-
VIP
Jeżeli dostajesz jakieś obraźliwe wiadomości, to uważam, że powinieneś to zgłosić do Tomiego. Na pewno ma jakieś narzędzia, które pozwolą sprawdzić od kogo są te wiadomości.
-
Użytkownik
Co by się zmieniło, gdybyś wiedział od kogo pochodzi wiadomość?
Co byś zrobił z wiedzą kto jest autorem obraźliwej treści?
-
Użytkownik
Zdecydowanie na nie. Właśnie taka jest tradycja walentynek żeby dostawać anonimowe wiadomości, nie tylko w grze ale i poza nią. Nie będziemy chyba psuć tradycji tylko przez jednego gracza.
Dodatkowo zgadzam się z musarajem, to że będziesz wiedział od kogo dostałeś wiadomość nic ci nie da. I tak masz 3/4 graczy w ignorowanych.
Pozdrawiam, bandk.
-
Użytkownik
Wystarczyłoby zdając ignora, to dowiedział byś się wcześniej xD
EDIT: Jak by ktoś chciał wiedzieć o jakie "obraźliwe" treści chodzi. Napisałem mu, żeby nie nazywał się randomem, bo nim nie jest. Ale jest zwykłym n00bem. Czyli o wiele niżej od randoma.
Ostatnio edytowane przez Oma Ghostrick ; 22-12-2022 o 16:29
Uprawnienia