Ja wolę więcej wydać, żeby się potem wyróżniać ;] A tak za 10mf każdy sobie kupi i będzie niefajnie ;[
Ja wolę więcej wydać, żeby się potem wyróżniać ;] A tak za 10mf każdy sobie kupi i będzie niefajnie ;[
Ostatnio edytowane przez Doktor Lewatywa ; 23-09-2011 o 16:34 Powód: mama mi kazała
Antek ma w 100 % rację, ja bym dała nawet 100 MF żeby się bardzo wyróżniać od innych grających osóbChoć myślę, że w tej chwili ten outfit co mam na Salci tylko ja chyba mam
![]()
@up
Będzie coś takiego w przyszłości, czyli drogie outfity dla pojedyńczej osoby.
(nikt nie będzie mógł posiadać takiego samego outfitu jak nasz)
[SIGPIC][/SIGPIC]
Nie wiem czy nie masz przypadkiem na myśli pomysły tego "generatora" outfitów. Mi ten pomysł nie leży, bo ja nie mam wyobraźni do takich rzeczy i wolę wybierać spośród gotowych, które by były niepowtarzalne i żeby wyglądały tak samo jak będą kosztować np. te 100 MF![]()
zrobić normalnego chopka z standrdowym wyglądam (włosy , Twarz, zdroja, spodnie, dodatki) ....
I np: dać kilka fryzur do wyboru za 5 MF
Wybór Twarzy 10 MF
Kilka zbroi za 7 mf
Spodnie do wyboru też za 7mf
i jakieś dodatki za 10 mf (dodatki np: skrzydła, miecz w dłoni lub jakiś inny oręż,pasy,hełm )
Być może wybór zarostu dla mężczyzn 5 mf
co o tym sądzicie każdy by był innya dla dziewczyn jakieś sukienki
![]()
I w ogóle mi to nie pasuje
Takie pytanko: Czy dalo by rade w przyszlosci by jakikolwiek outfit byl mozliwy do dropniecia (bardzo rzadkiego) z bossa?
To by było bez sensu jak dla mnie :/
Czemu bez sensu? To by byl dopiero unikat, a nie cos co prawie kazdy może kupic.
Jak to sobie wyobrażasz w okienku dropa?
Wyobraznia jest nieograniczona, ale mogla by być to chociazby paczuszka z opisem co tam się znajduje (Nie koniecznie prosto z mostu, w paczce jest nowe ubranie dla postaci). Przy użyciu dodawalo by nowy wyglad tam gdzie zawsze.
Ja i tak jestem na nie![]()