Zbieram Lotosy regularnie, dzisiaj akurat wypadł dzień kiedy zbiorę je tylko raz dziennie (codziennie po paręnaście minut później, raz na jakiś czas trzeba "reset"). Zebrałem je po 12, po czym odebrałem zadanie.
Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)
Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia
Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić
Według mnie to nie jest błąd gry
Zbieram Lotosy regularnie, dzisiaj akurat wypadł dzień kiedy zbiorę je tylko raz dziennie (codziennie po paręnaście minut później, raz na jakiś czas trzeba "reset"). Zebrałem je po 12, po czym odebrałem zadanie.
Zaliczę Ci to zadanie wyjątkowo, ale mam info, że nie będzie to zmieniane. Także w przyszłości sugeruję sprawdzanie tablicy najpierw.
Miałem o tym pisać, ale raczej nielogicznym by było gdyby ogłoszenie na tablicy miało się zmieniać pod wykonane przez nas już aktywności z puli zadań dziennych. Od teraz albo kończymy dzień w Nordii, albo ryzykujemy brak możliwości wykonania zadania. O ile nagrody za zadania dzienne nie będą znaczące to raczej wolę drugą opcję, albo całkowicie rzucić wykonywanie zadań.
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.
Po prostu zamiast płakać na coś, na co ty masz wpływ proponuję tak jak wyżej było napisane - sprawdzaj przed aktywnościami dziennymi jakie masz zadanie, zamiast zaśmiecać forum żalami, które są bez sensu i nic nie wnoszą. A jeśli 5 energii to dla ciebie marnotrastwo lub jakiś problem, to nie graj w grę, która wymaga od ciebie zużycia eny xd Zamiast tego możesz iść na dwór i zuzyć prawdziwą energię
Edit: A i przypominam, że to ty masz również wpływ na to, o której godzinie respią ci się rzeczy z cooldownem 24h
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.