losowość losowość i wszystko :P jak pamiętam chyba wynosi 20% szansa na zatrucie ^^
losowość losowość i wszystko :P jak pamiętam chyba wynosi 20% szansa na zatrucie ^^
Czy bedą jakieś turnieje pózniej czy wogóle?
O co chodzi z tymi ekwipunkami +1 i +2 czy to combosy?
@up
Tak będa kiedyś turnieje.
Ale już po premierze 1 kwietnia.
A eq +1, +2 +3 sa to ulepszone lekko przedmioty ktore wypadaja z różnych bossów.
Np. z Wywerny mozna zdobyć Płomienną ródźkę +2 która będzie miała ulepszone niektóre statystyki.
Czy w grze nowe stroje będą dostępne tylko poprzez kupno za MF?
Proponuje prowadzić przedział lvl'owy i/lub rankingowy do nowych wyglądówJeśli już byłyby za MF to byle jaki gracz nie mógłby kupić stroju który posiada dobrej jakości gracz, zmobilizowałoby to do wbijania lvl i rankq
EDIT:
Za wygrany turniej strój, nie za największą liczbe wygranych turkówJa bym proponował jakieś dodatkowe stroje za różne osiągnięcia.
Np:
-najlepszy pvp rank
-najwięcej wygranych na arenie
-największy lv
-najwięcej wygranych turniejów.
Dla tych co osiągną max lvl nowy strój(z 10 osób wbije max lvl, kolejna co będzie blisko pójdzie na bossa i wskoczy na 1miejsce, dlatego dla tych co max lvl wbiją, a nie najlepszy w expie)
Strój za ranking z areny może by przyciągnął graczy więcej do niej,
dla top 10 PvP nowy strój![]()
Ostatnio edytowane przez Gargamel1-W2 ; 24-03-2011 o 20:03
Ja bym proponował jakieś dodatkowe stroje za różne osiągnięcia.
Np:
-najlepszy pvp rank
-najwięcej wygranych na arenie
-największy lv
-najwięcej wygranych turniejów.
A na jaki poziom leci Mega Leczenie po pokonaniu wywki? Bardzo mi na to zależy ;D
Mega leczenie na 15 poziom
Nadal czekam na odpowiedź na pytanie wyżej zadane, przypominam żeby nikt nie przeoczył![]()
portale swieca sie teraz na zloto to znaczy, ze teraz zamiast szarego pylu jest zloty? ;p nie chce mi sie wbijac nowej postaci zeby to sprawdzic ;p
Mam pytanie jak walczę i używam ciągle lodu i ostatni hit będzie z ognia atrybut lodu mi maleje nie powinno być tak że atrybuty ani nie wzrosną ani nie zmaleją czyli +0.00?
Od 1 kwietnia zaczynają się otwarte testy z tego co rozumiem. Czy po ich zakończeniu i przeniesieniu gry pod główną domenę nastąpi reset kont jak w przypadku zakończenia obecnych testów ?