Wakacje +widac jaj tak gra umiera. Nie ma asasynka, nie którzy mają pracę i nie mają czasu na ta gre. Ciekawy jestem jak będzie zatydzien xs
Wakacje +widac jaj tak gra umiera. Nie ma asasynka, nie którzy mają pracę i nie mają czasu na ta gre. Ciekawy jestem jak będzie zatydzien xs
Czy blokada poziomu może sama po jakimś czasie się usunąć?
Czy tylko gracz może zdjąć tą usługę?
Woj < Mag
Lamusy
zdziwiło mnie brak kowala. czyżby koniec promocji kowala xd
Promocja na kowala była mocną nieuczciwością wobec graczy nie-poinformowanych.
O ile resety statystyk czy bonusy do dropa to coś co i tak jest używane wg potrzeb, o tyle operacje u kowala można spokojnie odkładać do czasu wprowadzenia takiego bonusu.
Cieszę się, że teraz tej promocji nie ma.
Podwyżki od 1 lipca:
Tylko cen za MF czy również za same usługi wzrost? (tak jak było to wspomniane przy grudniowym wpisie, przy tym jest tylko o złotówach więc pytam)
Le tits now
Jak ustawic skrypt zeby mi walilo z 5 zaklec (do nabicia zaklec).
najlepsza afk aktywność? coś w koncu trzeba robić przez te następne 5 lat bez updatu
Polecam wcisnąć czerwony przycisk (prawy górny róg) z napisem wyloguj. Jesteś afk, nikt Ci nie przeszkadza i energia się szybciej odnawia
afk, tzn. odpalasz >coś< i robisz coś innego niepowiązanego z grą? Jak tak to kopanie, najpierw złota u krasnoludów a potem w starej kopalni, still można wykopać fajne rzeczy a potem posprzedawać/zainwestować w nie i sprzedać znów.
a jak chcesz tylko pospalać ene to polecam polowanie na karty/osiągnięcia/bicie minibossów tych które można solo, najpierw te z limitem godzinowym, a potem spalać ene na odnawialnych, niektóre przedmioty na niższych lvl też ładnie schodzą
Le tits now
Czy byłby ktoś zainteresowany kupnem 2000 sztuk rudy złota, bądź po prostu skupem rudy?