Nominuję gracza Squadron
Dlaczego w mojej opinii zasłużył? Opiszę go kilkoma słowami:
To żywa legenda tej gry, persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla Adiego I Leniwego.
Każdy kolejny spam post będzie z góry karany odpoczynkiem.
Z wyżej wymienionych osób przydzieliliśmy Misie, z uwagi na pracę grafika. MhL miał wcześniej, reszta nie pełniła żadnych funkcji.
Lisu i Soad odrzuceni przez opiniowanie.
Bididididid!
Dziwne, że sq tu nie ma. Jak myśle o mfo to mam tylko jego obraz prze oczami. Wprowadzil mnie do tej gry ponownie, za co jestem mu niesamowicie wdzieczny. Wygral z tego co wiem pierwszy konkurs na najladniejsza prezentacje. Udziela sie aktywnie przez jejku ile to juz lat? 12? Nie licze poprzednich mfo. Jego wklad w gre i forum jest niesamowity. Procz niego mysle o wyzej postujacym - Bicku, ktory pelnil przerozne role na przestrzeni lat i aktywnie prowadzi grupe na fb, która pomogła mi odnalezc graczy sprzed lat. To chyba najpiekniejsza rzecz jaka mi sie przydarzyla. Chcialbym wspomniec rowniez kilka slow o Eldoth/cie jednak dawno nie widze go w grze a wkład w rozwój też miał wielki. EDIT: JAK MÓGŁBYM ZAPOMNIEC O CHAOSIE. On według mnie spełnia wszystkie kryteria, wieloletni moderator na emeryturze, który na zawsze będzie wizerunkiem MFO dla mnie i zawsze sobie tego człowieka przypomnę widząc jakikolwiek Hentai/Ecchi.
Ostatnio edytowane przez lain ; 14-01-2022 o 06:12
Proponuje musaraja, bo był moderatorem, testerem, a ponadto bardzo sobie zasłużył, jego płacze bawiły i bawić będą pokolenia <3
Cześć zbóje
Pewnego razu uczeń Archimedesa zapytał go, co będzie miał ze zgłębiania matematyki. Archimedes zwrócił się do swojego drugiego ucznia:
-Daj mu talara, bo koniecznie musi coś mieć z tej nauki.
Asasynek został zaakceptowany i została mu przydzielona ranga.
Bididididid!
Ponawiam kandydaturę zaproponowaną przez administratora Krycha sprzed 5 lat.
Tester, organizator turniejów, ligi graczy, paru oddolnych inicjatyw na mfo - może i czasem kontrowersyjne, ale przez to wzbudzające zainteresowanie, zgłoszenie wielu błędów, wiele propozycji. Lider i czołówka w wielu rankingach przez początkowo długi czas. Zwycięzca pierwszego turnieju i chyba jeszcze ligi graczy jak dobrze pamiętam. Użytkownik z najwyższą reputacją na forum (zanim usunąłem pierwsze konto).
Na szybko z pamięci, a pewnie jeszcze trochę zapewne pominąłem.
Byłby to naprawdę miły gest na pożegnanie, bo pomimo tego jaki byłem i jak się zachowywałem to ciężko zaprzeczyć mojego wkładu w rozwój tej gry.
Nominuję siebie, w przeszłości tester, sędzia główny, organizator turniejów.
I'm the voice in your head. The Dark One's powers inside you.
Nominuje gracza Ichtion. Potężny tester i wspaniała osoba.
Wcale nie oszust i nie nasyła ludzi na kaidana.