Forum nie jest po to żeby z kimś się kłócić, jeśli nie masz ochoty z kimś dyskutować to wystarczy nie udzielać odpowiedzi na jego post.
Jak dla mnie odpowiedź na pytanie, dlaczego raczej nie zostanie nic zmienione w PvP 20-65 jest bardzo prosta, wystarczy policzyć ile osób realnie walczy na danym poziomie, bo nie wiem czy ludzi poniżej brązu można wliczać jako osoby aktywnie walczące (bywało że i osoby z 1 pkt były w TOP10). Oczywiście żeby liczba była bardziej realna wybierz z tego osoby zablokowane na poziomie. Trudno przebudowywać balans na lov lvl jeśli nie ma tam żadnego zainteresowania (może 20 i 30 coś tam żyje, ale dopiero co były tam zmiany). Oczywiście możesz pingować temat dalej ale nie wiem po co, jesteś jedną osobą która walczy o zmiany, tylko to wciąż zmiany dla Ciebie, żeby innym niewalczącym było łatwiej?
Ja już powstrzymuje się od dalszej dyskusji, bo zaraz faktycznie polecą jakieś bany o spamowanie, a dalsze dyskusje sugerowałbym w ramach tematu.

Odpowiedź z cytatem
Mam nadzieję, że nie. Po prostu nie chcę mi się rozpisywać tak szczegółowo (i tak w sumie jest w skróconej formie) każdego problemu. Starałam się opisać to w miarę prosto, ale i tak podejrzewam, że połowa będzie miała problem z załapaniem o co w tym chodzi
I tak, jestem drugim MoPem