powinno być napisane ,,w langeburgu''
Ostatnio edytowane przez adrianekox ; 07-01-2022 o 11:07
Okno dialogowe u Mariusza w Azard, gdy zapytamy ile złotaTo wciąż za mało. Potrzebuję 1.000.000 G, by go wykupić.wyżydziłzebrał na zakup pracowni.
Trzeba zamienić "go" na "ją".
Brakuje dopisku "Nie działa na bossy"
25.01.2026 23:11
Dovavkhin: Kaidan królem kaidan panem cooliak oddanym fanem
Zaś co drugie chybienie nakłada na używającego status Przyspieszenie na 3 tury.
Walka: https://mfo3.pl/r/b411deda0
Po 1 uderzeniu (chybienie) gracz dostaje przyśpieszenie. Zgodnie z opisem dopiero 2 chybienie powinno nakładać status.
Czy testerzy nie zauważyli tak ewidentnego błędu ??
Gdy jeszcze KG było w Devos, pod koniec istniało cos takiego jak Błękitny Miecz którego pasywa była pasywom aktualnie istniejącego miecza Arktosa , lecz podczas pierwszego ataku nałożył precyzje oraz mobilizacje, ale DLACZEGO przecież mobilizacja miała być co 4 a precyzja co 8. Otóż odpowiem ci... ten "Błąd" jest wymuszonym rozpoczęciem inicjatywy, który już według opisu pasywa będzie ponawiana co wartości opisane w pasywie. Mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi
Ostatnio edytowane przez Hydrei ; 25-01-2022 o 17:49
Jeżeli co drugi atak zdefiniujemy jako podzielne przez 2, to w momencie pierwszego ataku zmienna "ilość użyć" pokazuje 0, które jest podzielne przez każdą liczbe
może to przez moją czcionkę ale zamiast pewnie jest dewnie B)
Rozmowa z Merlinem podczas questu "Odkryj tajemnice Świątyni Urkade"
Nie zdążyłem jeszcze wyjść z ratusza, a już pojawiła się opcja "Strażnik jest zbyt mocny" - nie było próby walki ze strażnikiem.
Prawdopodobnie pierwsze zagadanie z ołtarzem (jeszcze przed minotaurem) daje zmienną, która uruchamia dodatkową opcję dialogową.
Brakuje opisu. Można dodać tak jak w skrzydłach rusałki i pędach pędraka że jest to składnik dla Mardufa.
Z Bogiem.
Zauważyłem drobną literówkę w wypowiedzi Shivy, mianowicie w drugim zdaniu nie powinno być której, lecz ,,która jej używa''.
https://imgur.com/a/Su91zV8