Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 22 z 22

Temat: Czarna Lista Handlarzy

W sumie prawda, chodziło mi raczej o coś w stylu utworzenia "poczty pantoflowej", systemie wzajemnego ostrzegania ;>

misiopysio
    Konto usunięte
    Alez Adi da się własnie w sposób jaki opisałem, do tego dochodzi jeszcze jeden rodzaj oszustwa, czyli sytuacja kiedy płatność jest z innego konta niż to na które trafia sprzęt, oczywiście dokumentowanie takich sytuacji jest bardzo trudne, chyba żeby wprowadzic dodatkowe zapisy w logach jak zapis transakcji poza targiem i opcjonalny zapis rozmowy, ale to by mocno obciążyło serwer jak sądzę, chociaż mogłoby się spokojnie kasować po np. godzinie jeżeli nikt nie zgłaszałby zażaleń.

pozdrawiam

Użytkownik Avatar Nerus
    Trzeba po prostu uważać co się robi i nie ufać pierwszemu lepszemu.

El Fortuno
    Konto usunięte
    Jak jesteś tak naiwnym graczem i dasz się wykiwać nie znajomemu to już naprawdę świadczy tylko źle o Tobie że nie jesteś spostrzegawczy jaką gracz wpisuje ilość złota albo naiwny ( mowa do ogółu nie do konkretnego gracza)

misiopysio
    Konto usunięte
    Faktycznie wystarczy być uwaznym zeby tego uniknąć ale czasem robi się transakcje wiązane i tutaj łatwo kogoś wykiwać.

pozdrawiam

Przypomnę, że handel nie jest i nie będzie moderowany. Jeżeli ktoś jest nieostrożny i nie patrzy co akceptuje, powinien mieć pretensje wyłącznie do siebie.

Felix
    Konto usunięte
    Nadal ignorujecie problem i nie rozumiecie idei, myślę ,że po prostu trzeba zamknąć temat i nie ma o czym gadać, bo takiego typu pomysły nie mają przyszłości.
    Przykro.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia