-
W sumie prawda, chodziło mi raczej o coś w stylu utworzenia "poczty pantoflowej", systemie wzajemnego ostrzegania ;>
-
misiopysio
Konto usunięte
Alez Adi da się własnie w sposób jaki opisałem, do tego dochodzi jeszcze jeden rodzaj oszustwa, czyli sytuacja kiedy płatność jest z innego konta niż to na które trafia sprzęt, oczywiście dokumentowanie takich sytuacji jest bardzo trudne, chyba żeby wprowadzic dodatkowe zapisy w logach jak zapis transakcji poza targiem i opcjonalny zapis rozmowy, ale to by mocno obciążyło serwer jak sądzę, chociaż mogłoby się spokojnie kasować po np. godzinie jeżeli nikt nie zgłaszałby zażaleń.
pozdrawiam
-
Trzeba po prostu uważać co się robi i nie ufać pierwszemu lepszemu.
-
El Fortuno
Konto usunięte
Jak jesteś tak naiwnym graczem i dasz się wykiwać nie znajomemu to już naprawdę świadczy tylko źle o Tobie że nie jesteś spostrzegawczy jaką gracz wpisuje ilość złota albo naiwny
( mowa do ogółu nie do konkretnego gracza)
-
misiopysio
Konto usunięte
Faktycznie wystarczy być uwaznym zeby tego uniknąć ale czasem robi się transakcje wiązane i tutaj łatwo kogoś wykiwać.
pozdrawiam
-
Przypomnę, że handel nie jest i nie będzie moderowany. Jeżeli ktoś jest nieostrożny i nie patrzy co akceptuje, powinien mieć pretensje wyłącznie do siebie.
-
Nadal ignorujecie problem i nie rozumiecie idei, myślę ,że po prostu trzeba zamknąć temat i nie ma o czym gadać, bo takiego typu pomysły nie mają przyszłości.
Przykro.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia