Strona 131 z 136 PierwszyPierwszy ... 3181121129130131132133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,951 do 1,965 z 2038

Temat: Uwaga na oszustów!

Użytkownik
    Cytat Napisał Simas Zobacz post
    potwierdzam gracz Derasen najpierw chce handlować za prawdziwe pieniądze a po zabraniu pieniędzy rozpływa się i nie sprzedaje EQ
    Musisz mieć dowód w postaci screena tak to ni kt nie uwierzy :P.

Użytkownik
    na dowód screeny z konwersacji na mes
    Nazwa:  Screenshot_20211021_184915_com.huawei.android.launcher (2).jpg
Wyświetleń: 1163
Rozmiar:  114.5 KBNazwa:  Screenshot_20211021_184925_com.huawei.android.launcher (2).jpg
Wyświetleń: 1129
Rozmiar:  107.1 KBNazwa:  Screenshot_20211021_184948_com.huawei.android.launcher (2).jpg
Wyświetleń: 1128
Rozmiar:  107.7 KB
    Ostatnio edytowane przez Simas ; 21-10-2021 o 19:04

Użytkownik
    Nikt nikomu uzbrojenia nie sprzedał to ze za dużo wypiłes to już nie mój problem żałosny dzieciak taki świat ze ludzie scamuja ale mylisz mnie z kimś.

Użytkownik Avatar king of fire
    Cytat Napisał Simas Zobacz post
    na dowód screeny z konwersacji na mes
    Nazwa:  Screenshot_20211021_184915_com.huawei.android.launcher (2).jpg
Wyświetleń: 1163
Rozmiar:  114.5 KBNazwa:  Screenshot_20211021_184925_com.huawei.android.launcher (2).jpg
Wyświetleń: 1129
Rozmiar:  107.1 KBNazwa:  Screenshot_20211021_184948_com.huawei.android.launcher (2).jpg
Wyświetleń: 1128
Rozmiar:  107.7 KB
    zaden dowod. nie ma pokazanej nazwy darretiena a nawet jesli to nie wiadomo czy to on w ogole on.

Edit: screen pewnie podrobiony wiec zakladam ze czegos ci nie dal i go w cos probujesz wrobic

PowerISO
    Konto usunięte
    Admin ma swoje "sposoby" na sprawdzenie takich sytuacji i prawda wyjdzie

Użytkownik
    niestety masz racje jak to mówią mądry po szkodzie przez to że pisaliśmy na prywatnym czacie po wyjściu z gry wszystkie czaty się usuwają i nie potrafię tego udowodnić zostaje mi tylko liczyć że jakiś miły admin to zweryfikuje

Użytkownik
    Wiesz o tym że jeżeli temu komuś co dałeś kod a nie użył go w grze ani nie dał ci uzbrojenia to za co ta osoba ma dostać bana?

Użytkownik Avatar Asteronitum
    Cytat Napisał Darretien Zobacz post
    Wiesz o tym że jeżeli temu komuś co dałeś kod a nie użył go w grze ani nie dał ci uzbrojenia to za co ta osoba ma dostać bana?
    za samo wyłudzanie prawdziwych pieniędzy za itemki w grze jest ban ;D
    Z Bogiem.

Użytkownik Avatar fufcio
    Gracz o nicku Silene to ewidentny bot bijący Baalrukhy. Teleportuje się do Baalrukha i wbija po 1 sek. Pozdrawiam B)

Cytat Napisał fufcio Zobacz post
    Gracz o nicku Silene to ewidentny bot bijący Baalrukhy. Teleportuje się do Baalrukha i wbija po 1 sek. Pozdrawiam B)
    Potwierdzam

Użytkownik
    potwierdzam multi konto zrobione pod bicie Baalrukha i bot

Użytkownik Avatar Harriours
    reluwa bo od 14 bił każdego globala. (n da sie tak)

Użytkownik Avatar king of fire
    Cytat Napisał Silene Zobacz post
    Nie używam żadnych skryptów, botów jak wielu graczy sugeruje, a jedynie rzeczy, które są dostępne w grze - istnieją miksturki dodają mi szybkości. Administracja powinna się zając wulgarnymi wypowiedziami kierowanymi w wiadomości na czacie gry które ostatnio zostały do mnie wysłane - zawierają wulgarne słowa i groźby o zabicie się.
    To ciekawe ze ejstes na tej grze nowa masz 31 level i juz wszystko niby ogarniasz + lapiesz prawie kazdego baalrukha kiedy sie tylko da. ciekawa sytuacja nie sadzisz? Pilecam administracji sprawdzic adres ip logowania sie tego gracza Silene albo sprawdzic aktywnosc na koncie lub cos w tem desen.

Użytkownik Avatar Pustka
    Cytat Napisał king of fire Zobacz post
    To ciekawe ze ejstes na tej grze nowa masz 31 level i juz wszystko niby ogarniasz + lapiesz prawie kazdego baalrukha kiedy sie tylko da. ciekawa sytuacja nie sadzisz? Pilecam administracji sprawdzic adres ip logowania sie tego gracza Silene albo sprawdzic aktywnosc na koncie lub cos w tem desen.
    Z tymi nowymi graczami wtrącę się, że nie raz nawet często znajdywałem osób, którzy mają nowe konto, a są nawet z 2011r iż albo stracili wcześniejsze konta, albo ban, albo chocby kasowanie własnowolnie i powrót po kilku latach. Ja jestem właśnie tym przykładem. Sam 3 razy miałem nowe konta od 2017 do 2019. Gdzie były czynniki, które mnie zmusiły to tego i ludzie się zaczynali wydziwiać, że coś za dużo już umiem pewnie multi, a ledwo 20 poziom wbiłem. Także ja bym nigdy nie wracał uwagi jaki jest ten gracz, że random patrząc tylko przez sam stan konta, że ,,dopiero co stworzone jakieś pare miesięcy temu, a skoro łapie tak dobrze, aż natychmiastowo to jest mega podejrzany być może ma haki, bo, żeby aż tyle nabić punktów za łapanie i tyle osiągnąć to szok (Rozumiem jeśli to nie wiem sensei)'

Więc taki powód jest dla mnie bez sensu. Czy coś przegapiłem ktoś się zapytał w ogóle tą Silene? Jeśli sama mówi, że jest nowym graczem to rzeczywiście może być podejrzana

EDIT: Chciałbym zaznaczyć, że tak samo robi jakieś 10 osób przy amaterasu. Przecież, aż tak trudno nie jest dobrze szybko zareagować. Ci co stoją na amaterasu zrozumieją.
    Ostatnio edytowane przez Pustka ; 14-11-2021 o 14:39

Użytkownik Avatar Harriours
    Cytat Napisał Pustka Zobacz post
    Z tymi nowymi graczami wtrącę się, że nie raz nawet często znajdywałem osób, którzy mają nowe konto, a są nawet z 2011r iż albo stracili wcześniejsze konta, albo ban, albo chocby kasowanie własnowolnie i powrót po kilku latach. Ja jestem właśnie tym przykładem. Sam 3 razy miałem nowe konta od 2017 do 2019. Gdzie były czynniki, które mnie zmusiły to tego i ludzie się zaczynali wydziwiać, że coś za dużo już umiem pewnie multi, a ledwo 20 poziom wbiłem. Także ja bym nigdy nie wracał uwagi jaki jest ten gracz, że random patrząc tylko przez sam stan konta, że ,,dopiero co stworzone jakieś pare miesięcy temu, a skoro łapie tak dobrze, aż natychmiastowo to jest mega podejrzany być może ma haki, bo, żeby aż tyle nabić punktów za łapanie i tyle osiągnąć to szok (Rozumiem jeśli to nie wiem sensei)'

Więc taki powód jest dla mnie bez sensu. Czy coś przegapiłem ktoś się zapytał w ogóle tą Silene? Jeśli sama mówi, że jest nowym graczem to rzeczywiście może być podejrzana

EDIT: Chciałbym zaznaczyć, że tak samo robi jakieś 10 osób przy amaterasu. Przecież, aż tak trudno nie jest dobrze szybko zareagować. Ci co stoją na amaterasu zrozumieją.
    Porównujesz potworka który respi się w jednym miejscu i nie trzeba nigdzie biegać, do Baalrukha który ma 4 respy. Powiedz mi, czy stojąc na środku mapy, nie widząc żadnego pola na którym może się pojawić global, byłbyś w stanie PRAWIE za każdym razem dobiec do niego? Wiem że ludzie wybiegają z respów co daje jasny sygnał mówiący o tym, że w tym rogu się nie zrespił, ale zanim się upewni to szansa na wbicie maleje (ale nie w tym przypadku). Nie wiem czy ktoś się nią zajął i czy coś wyszło, ale sądząc po tym, że siedzi w grze grała 'czysto'.

sory za przecinki ale nie jestem w tym dobry ;v

Uprawnienia