Ale chodzi o staty zdolności itp w tym kierunku bardziej szukam podpowiedzi a wy tego eq sie uczepiliście.
Ale chodzi o staty zdolności itp w tym kierunku bardziej szukam podpowiedzi a wy tego eq sie uczepiliście.
2postac - woj poziom 52 - staty:
HP 105
MP 35
Atak 104
Obrona 76
Obrona magiczna 75
Szczęście 80
Szybkość 105
biję buławą (na dany moment Orkową Maczugą +2)
Jakie eq proponujecie? z góry dzięki
edit: nmam normy
Nie używaj buławy, bo Kalvador ma dużo szczęścia i na dodatek używa topora, przez co więcej chybiasz i więcej obrażeń otrzymujesz. Proponuję Szpony Garudy i jednoczesne podbicie topora.
przez gemy czy przez miszcza areny? bo zawsze grałem buławą, osobiście uważam że jest lepsza niż topór (moje zdanie) więc nie wiem czy opłaca się ulepszać topór na jedną walkę, aby nie używać już później buławy lub wydanie żetonów/energii na przywrócenie jej z powrotem? jeśli już przez areniaka to do ilu?
To w takim wypadku wyzeruj topór na arenie, niewiele eny to będzie kosztować, resztę osiągnij gemami, jeśli masz. Jeśli nie, to bardziej ci się chyba opłaca wbić 55/57 lvl, na którym kalv przestaje używać części zdolek i przedmiotów.
- - - - - - - - - -
Jeśli wyzerujesz topór, to potem nie musisz buławy nabijać, nabijesz ją podczas expienia
Proszę o pomoc w rozdaniu statystyk w przygotowaniu na Kalvadora.
Poziom 52
HP 100
MP 38
ATAK 96
OBRONA 81
OBRONA MAGICZNA 81
SZCZĘŚCIE 69
SZYBKOŚĆ 115
ZDOLNOŚCI:LECZENIE 2,LECZENIE 3,NORMALIZACJA,PRZECZEKANIE,BRYZA,KRYTYCZNY CIOS, TRUJĄCY ATAK,KURACJA, DRENAŻ,PRECYZJA
UZBROJENIE; ORKOWA MACZUGA, PANCERZ GARUDY,TRZEWIKI GARUDY,BRANSOLETA GARUDY, ŻÓŁWI HEŁM,ANTRACTOWY WISIOREK
JUTRO WBIJĘ 53 POZIOM I CHCĘ WIEDZIEĆ JAK KORZYSTNIE JE ROZDAĆ.POKONANIE KALVADORA CHYBA NIE BĘDZIE NALEŻAŁO DO NAJPROSTRZYCH PONIEWAŻ DOSTAJE ATAKI( Z OSŁONĄ ) OK.750 ( BEZ OSŁONY ) NAWET 1000. POGORSZYŁEM SOBIE STATYSTYKI RESETUJĄC JE WCZEŚNIEJSZE.
ZA KAŻDĄ POMOC DZIĘKUJE.
Na 53 poziomie rozdaj wszystkie punkty w HP, na poziomie 54 tak samo. Polecam zakupić uzbrojenie orka i kalvador nie powinien stanowić większego problemu.
Ewentualnie zamiast pasa orka możesz użyć bransy garudy. Oczywiście nie zapomij o gemach obrony i szybkości. Na przyszłość wyłącz caps locka.
i tak Pan Jezus powiedział.
Ostatnio edytowane przez Suczek ; 29-06-2021 o 21:41