Jakie są nowe zdolki na tym niesamowitym evencie?
Jakie są nowe zdolki na tym niesamowitym evencie?
Cześć zbóje
Pewnego razu uczeń Archimedesa zapytał go, co będzie miał ze zgłębiania matematyki. Archimedes zwrócił się do swojego drugiego ucznia:
-Daj mu talara, bo koniecznie musi coś mieć z tej nauki.
Witam,
chciałbym zgłosić następujący błąd dotyczący przedmiotu eliksir.
opis błędu: #znikający eliksir
30.01.2021 - pierwsze wystąpienie błędu
03.02.2021 - kolejne wystąpienie błędu
30.01:
Za dodatkowe żetony zakupiłem przedmiot eliksir, następnie podczas walki miałem go w przedmiotach, jednak gdy zakończyłem walkę z graczem o nicku MiętówkaXD (w której nie użyłem tego przedmiotu) eliksir zniknął. (https://mfo3.pl/r/bef267333) W analizie walki - brak użycia przedmiotu. Nie było go potem również w ekwipunku, ani w trakcie kolejnej walki.
03.02:
Tym razem eliksir otrzymany za darmo. Zniknął po zakończeniu pierwszej walki (https://mfo3.pl/r/b49052f75).
Proszę o zweryfikowanie i potwierdzenie błędu.
Druga sprawa:
Czy za bycie nieaktywnym na KG jest się od razu wyrzucanym z eventu?
Sytuacja następująca:
30.01.2021 - toczy się trzecia runda KG, pod koniec walki mam problem z połączeniem internetowym (wina po mojej stronie). Gdy wracam do statusu online, jestem już w mieście z komunikatem, że usunięto mnie z KG za nieaktywność. Byłem aktywny 85% czasu walki, w końcowej fazie byłem chwilę offline (do 1 minuty), walka przegrana i dodatkowo usunięcie z eventu, mimo, iż to była pierwsza przegrana walka na tejże edycji.
I'm the voice in your head. The Dark One's powers inside you.
Miałem dzisiaj eliksiry darmowe to mi nie znikły.
Wyrzuca z KG, jeżeli nie wyszedłeś do kolejnej rundy, więc jak zakończyła się walka i rozpoczęła nowa runda do której nie wyszedłeś to poszedł out.
Leczyłeś się tyldą?
Wydaje mi się, że nie używałem tyldy, ale nawet gdybym odruchowo jej użył, to podleczenie się eliksirem zamiast niskimi potionami życia i many można również uznać za błąd gry.
I'm the voice in your head. The Dark One's powers inside you.
Witam, czemu wojownicy mają takie op zdolki na KG, czemu standardowa zdolka na KG tak jak leczenie dla wojowników jest magiczne uderzenie, a mag czemu nie dostaje kłującego pocisku?
Z racji, że ostatni event został anulowany to powinno również anulować się event z 14 kwietnia.
Powodem anulacji jest fakt, że osobom które nie brały udziału 14 kwietnia, a brały udział 17 kwietnia nie zostały dopisane punkty. Co powoduję przewagę 1 eventu i uniemożliwienie rywalizacji w cyklu.
Jutrzejszy event będzie powtórka edycji z 17 kwietnia, więc zdobyte punkty zostaną policzone do anulowanej edycji. Zaznaczę tylko że tryb będzie ponownie losowany, więc może być inny aniżeli 17 kwietnia.
Ostatnio edytowane przez Denol ; 23-04-2021 o 19:45
Czemu po 2 miesiącach nie został naprawiony błąd z artefaktem Rozjemca nie został naprawiony ??
https://mfo3.pl/r/b65eea835 74 tura walki
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!