Siemanko,
generalnie tytuł miał brzmieć "zwiększenie roli drużyn", ale ten będzie pewnie ciekawszy i bardziej zachęcający do kliknięcia xD.
Nie no serio, obecnie drużyny nie mają praktycznie żadnego zastosowania (poza zgadywaniem się i wspólnym biciem minibossów).
Niby są jakieś punkty rankingowe, ale nie ma nawet żadnego rankingu drużynowego, żeby sprawdzić, kto ma ich najwięcej.
Fajne byłoby wprowadzenie czegoś na styl areny, tylko drużynowej. Może wtedy niekoniecznie byłoby tak, że walki byłyby na podstawie poziomów graczy w drużynach, tylko na podstawie punktów, które się zdobywa za te walki.
Można też byłoby wprowadzić Królów Góry, czyli walki drużynowe, też dostępne po zdobyciu określonej liczby punktów rankingowych drużynowych. Ten pomysł w sumie średni, bo to i tak pewnie byłoby zdominowane przez 80 poziomowców, ale nawet to fajnie by się oglądało.
Ostatnią moją propozycją są tytułowe wojny drużyn. Zrobić jakieś możliwości wypowiadania wojen innym drużynom, bo przynajmniej dla mnie takie ustawki byłyby fajne xD.
Rzuciłem bardziej hasła niż konkretne i rozwinięte pomysły, ale może komuś wpadnie coś do głowy i rozwinie moją myśl? Moim głównym zamysłem jest zwiększenie znaczenia drużyn w grze.