Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Czy powstaną kolejne serwery gry?
Chaos to tylko niezrozumiały porządek
Gdzie są skróty na mapach do odkrycia? Jakiś czas temu znalazłem z lewej na mapie z fenrisem, teraz znalazłem w śnieżnozłotych górach po prawej jak sie wchodzi do lokacji. Czy jeszcze są gdzie takie ukryte skróty?
W Jadowitych Wzniesieniach i Hawirze złoczyńców tez są.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Wie ktos czy sa jeszcze jakies ukryte grupy zwyklych potworow w nordii/azarad tak jak lodowy golem x3 ktory wystepuje tylko na dwoch kratkach.
Swego czasu orły x3 były ukryte, ale już chyba są widoczne
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 03-05-2021 o 16:51
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
W solucji jest napisane: "Przełączamy kolejno dźwignie, które aktywują nowe mosty i zbieramy po drodze skrzynki. I to w sumie wszystko co możemy tutaj zrobić pomijając expienie. Wracamy do Opata pochwalić się zwycięstwem. Dostajemy nagrodę zgodnie z rozpiską w dzienniku"
Tutaj następuje ubicie Monkesteina. Później według solucji ma się wydarzyć:
"To jeszcze nie wszystko. Rozmawiamy jeszcze raz z Opatem o dziewczynce. Postanawiamy poszukać jakiejś wiedzy medycznej w Archiwum"
Akurat mogę z Opatem tylko pogadać o ofierze. Czy coś pominąłem?
Szczupak się w końcu łapie na pędraki czy nie?
Opis karty mnie wprowadził w zakłopotanie.
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫