Moja propozycja to wprowadzenie dziennych misji (coś w stylu misji podczas eventu urodzinowego), przejdę od razu do rzeczy.
1. Wprowadzenie nowego npc, wstępnie damy jej na imię Diana, spotkamy ją po raz pierwszy w Eterni.
2. Dawałaby ona nam misje w stylu "zabij 50 szerszeni, a otrzymasz nagrodę" lub "zabij Tygrysa brunatnego" mogłoby to zwiększyć ilość osób chętnych do wymiany mini, a co za tym idzie więcej uzbrojenia (być może dla graczy z niższym poziomem byłoby to dobre)
3. Oczywiście nagrody - troszkę złota, może żetony, może doświadczenie, a może nawet uzbrojenie. Tu mam 2 opcje;
a) stały poziom nagród bez względu na serię dni w których robimy dzienne misje
b) rosnący poziom nagród zatrzymujący się na poziomie serii 7 dni
pula nagród na podstawie tego wyżej(dla pierwszego dnia)---40% na 1000-5000 złota, 25% na 10-20 żetonów, 25% na doświadczenie(tu dałbym 2-5% potrzebnego nam doświadczenia do następnego poziomu), no i 10% na uzbrojenie(w tym 90% na zwykłe i 10% szans na uzbrojenie unikatowe)
!nagrody w postaci złota i żetonów wzrastałyby odpowiednio o 10% wartości z pierwszego dnia(na przykładnie żetonów 10-20>11-22>12-24>13-26>14-28>15-30>16-32)
4.To są przykładowe nagrody do czasu dotarcia do kolejnego miasta, gdyż Diana 'podróżowałaby razem z nami od miasta do miasta'...ewentualnie można ją zostawić w Eterni i po prostu skalować te nagrody dla przedziałów poziomowych jak w pvp(ale tutaj od 6-20lv)(8lv ma szanse na te same nagrody co 19lv).
To chyba tyle, nie wiem czy ten pomysł ma jakąś szanse na wejście do gry.