Strona 994 z 1184 PierwszyPierwszy ... 494894944984992993994995996100410441094 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,896 do 14,910 z 17759

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Lucy Gray
    Cytat Napisał Natasha Zobacz post
    Na ten poziom nawet skryptu nie potrzebujesz, ustaw sobie tryp bezobsługowy i bez problemu powinieneś robić trolle, a jak nie to sprawdź czy masz eq pod defa i po problemie
    Na każdy poziom skrypt jest ważny. Nawet ze względu na oszczędność mikstur, czy możliwość lania silniejszych potworów.
    Po za tym na 35 wchodzi podwójny drenaż, czy podstawa każdego normalnego skryptu do expa.
    https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD

Użytkownik Avatar Pustka
    wiem co to za pytanie, ale bedzie mozliwość zrobienia unikatowych setow: Szybkości, Szczęścia, Obrony, Obrony Magicznej między 2 rankingowymi poziomami, że po prostu w scythe beda sety unikatowe na 90 lvl tak samo co 80 lvl
    Ostatnio edytowane przez Pustka ; 23-03-2021 o 23:56

Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Żetonów możesz mieć zawsze max. 100x Lv postaci niezależnie od źródła pochodzenia. https://forum.mfo3.pl/showthread.php...tko-o-Zetonach
    No właśnie nie jest to prawda, bo w obecnej chwili posiadam 8006(zdobyte ponad limit za ubicie Viviego i pogromcę mutantów)
    Chciałbym wiedzieć za jakie czynności mogę dostać żetony ponad limit? Czy robiąc Quest "To już Przeszłość..." i "Tajemnica portalu w Komnacie Przeniesienia" dostanę żetony za jego ukończenie?
    Nazwa:  żeton.png
Wyświetleń: 1951
Rozmiar:  3.1 KB

Czy szukanie ukrytych run wymaga energii?

Tak. Choć nie wiem jak jest przy zerze energii, ale podejrzewam, że i o tym pomyśleli
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik Avatar Spotlight
    Cytat Napisał Cannibal Zobacz post
    No właśnie nie jest to prawda, bo w obecnej chwili posiadam 8006(zdobyte ponad limit za ubicie Viviego i pogromcę mutantów)
    Chciałbym wiedzieć za jakie czynności mogę dostać żetony ponad limit? Czy robiąc Quest "To już Przeszłość..." i "Tajemnica portalu w Komnacie Przeniesienia" dostanę żetony za jego ukończenie?
    Nazwa:  żeton.png
Wyświetleń: 1951
Rozmiar:  3.1 KB

Tak dostaniesz ,wartość max na lv ( 8000) jest odnośnie zdobytych żetonów w walkach PvP , więc za wszystkie nie ukończone questy oraz niepokonane bossy dostaniesz normalnie żetony.
    By skłonić człowieka do okrucieństw, każ mu wierzyć w absurdy.

Cytat Napisał Spotlight Zobacz post
    Tak dostaniesz ,wartość max na lv ( 8000) jest odnośnie zdobytych żetonów w walkach PvP , więc za wszystkie nie ukończone questy oraz niepokonane bossy dostaniesz normalnie żetony.
    Za KG i wymiany itemków(świetlików, muszelek) też dostanę?

Użytkownik
    Czy jest zamierzana dodana opcja obserwacji pojedynku w innych miastach niż nordia i azarad?

Użytkownik Avatar Pustka
    Jeśli będę aktywnie grać to zdążę przed Scythe zdobyć wszystkie unikatowe uzbrojenie +6 jakie istnieją od 31 do 80 Poziomu? (Nie chodzi mi o byle zepsute)

(W tej chwili mam prawie wszystkie 31-50)

trener darek
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Stardust Zobacz post
    Jeśli będę aktywnie grać to zdążę przed Scythe zdobyć wszystkie unikatowe uzbrojenie +6 jakie istnieją od 31 do 80 Poziomu? (Nie chodzi mi o byle zepsute)

no, może gdyby ktokolwiek wiedział kiedy będzie Scythe, co masz na myśli pod pojęciem "byle zepsute" i jakie masz możliwości, to by Ci odpowiedział na to pytanie

Użytkownik Avatar aXe
    Cytat Napisał Stardust Zobacz post

Zdążysz trzykrotnie

Są jeszcze jakieś archaiczne grupy potworów typu dwugłowy wąż - 2x żaba - dwugłowy wąż?
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik Avatar RaZoR
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Są jeszcze jakieś archaiczne grupy potworów typu dwugłowy wąż - 2x żaba - dwugłowy wąż?
    kiedys byly orly x3 na samym dole za mostem w Knieji Azarad ale z jednym z upkow poprawili ze sa juz widoczne. Poza tymi juz nic nie ma chyba ze sam cos ominalem wbijajac pozeracze.

Cytat Napisał remano Zobacz post
    proszę o skrypty na 33 - 35 lvl

mam 33 lvl
    potrzebuję skrypty do walk z potworami PvE

jestem wojownikiem możesz wysłać prywatną wiadomość w grze mój nick: remano 33 lvl

mogę zapłacić od 0k do max 20k
    zależy jakie skrypty... po prostu na po potwory skrypt nie potrzebny bij jaszczurogłowych ogniki i poczwary i lwy, jak już to sobie zrób skrypt bezobsługowy na mini-bossy poszukaj w poradniku lub od starszych graczy, bossy bij na manu i jest git
    Dzień się kończy, noc zaczyna Waleczny bitke rozpoczyna.

Użytkownik Avatar Squadron
    W jakich dniach odbędzie się event urodzinowy i wielkanocny?
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar RaZoR
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    W jakich dniach odbędzie się event urodzinowy i wielkanocny?
    Urodziny masz 31 Marca, a wielkanoc co roku ma inna date tak wiec musisz czekac.

Uprawnienia