Uwodzicielka nie używa pocałunków na niższych poziomach. Od 50 w dół jeszcze ani razu się z tym nie spotkałem. Obstawiam, że używa dopiero od 65 lvl gdy do gry weszła zdolność "uzdrowienie".
Uwodzicielka nie używa pocałunków na niższych poziomach. Od 50 w dół jeszcze ani razu się z tym nie spotkałem. Obstawiam, że używa dopiero od 65 lvl gdy do gry weszła zdolność "uzdrowienie".
gdzie nagrody
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Proponowalbym aby ekwipunek sie zapisywal w profilach bo jest to bardzo denerwujace kiedy co wejscie trzeba znowu wszystko ubierac
Jak dziala drop tych kart? Ja po 133 przejsc mam wydropione 5 kart. Kone miedzy 2 postkami przez 2 lata ubil prawie 200 i nie dostal jeszcze nic? Ktos z gory moze sie wypowiedziec jakie sa %?
Po 4 latach od powstania poradnika warto byłoby w końcu dopisać cenną radę dla nowych:
Aby ktoś nie był zaskoczony, że używając jakiegoś profilu będzie mieć potem niespodziankę w postaci rozwalonego profilu.Ograniczenia silnikowe, na ten moment nie do rozwiązania. Polecam robić oddzielny profil, zgodnie z komunikatem w grze.
Tym samym warto dopisać w 1 poście, że do tej instancji/eventu należy STWORZYĆ NOWY OSOBNY PROFIL, aby nie psuł się przy korzystaniu z innego.
Anioły używają leczenia tylko jeśli liczba członków drużyny jest = 3 LUB jest 4 i dwóch ma mniej niż maxhp.
Każdy anioł używa leczenia tylko raz z całkowitym limitem na drużynę: dwa.
Używają leczenia też, gdy tylko 1 członek drużyny ma mniej niż maxhp, poniżej 40% maxhp dokładniej. Nie używają leczenia, jeśli nasza postać wykonała tylko 1 atak. (dane z 20lv, ale pewnie sprawdzą się też w innych przedziałach)